Bu özellik birde neden tüm uygulamalarda yok dostlar önceki ekranı böyle görmek daha akıcı hissettiriyor.This video is currently being processed.... View Post
Bu özellik birde neden tüm uygulamalarda yok dostlar önceki ekranı böyle görmek daha akıcı hissettiriyor.This video is currently being processed.... View Post
S25'te snapdragon 8 elite var aktif en iyi işlemcilerden S25 Edge'te ise maalesef exynos var ama aradaki fiyat farkı var S25 fiyatına göre... View Post
S23 ultradan now brief saklayan samsung'a seslenmek istedim bu kadar basit bir yazılımı samsung s23 ultradan neden saklarsın ki View Post
Malum samsung oneui 8de kaldirdi oem kilit acmayi bu kilidi acmak gercekten imkansiz mi suan hicbirsey umrumda degil su yazilimdan kurtulmak istiyorum... View Post
Samsung one uı 8.5 konusunda medyaya o kadar belirsiz durmaya çalışıyo ki insanlar ne doğru ne yanlıl anlamıyodu ama artık kesinleşti 2 hafta öncede... View Post
Kamera titreme sorunu nasıl çözülür View Post
Kac seferdır arada sarj yıyor kapalı bide View Post
S24 ultra kullanıyorum one ui 8 de telefon daha akıcıydı son güncellemeden sonra telefon ufak ufak takılmalara kasmaya başladı sizde de bu durum... View Post
Bende pil tüketimi böyle 1 saatte sizlerde durum nedir ? View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1304 | |
| 1141 | |
| 937 | |
| 806 | |
| 701 |
| User | Count |
|---|---|
| 40 | |
| 32 | |