Original topic:

Cıdden bıktım Su konuya açıklık getireyim

(Topic created on: 3 weeks ago)
309 Views
isim_00
Expert Level 4
Options
Galaxy S
Islmecı gucu yetıyosa cıhazın perfonmansı yazılıma bağlıdır eskı olsun yada olmasın bunu sabaha kadar tartışırım artık Su s21fe takılma yada herhangi sorunda eskımıs diyenin aklını seveyim a56 ıle kapısan ıslemcı zamanında amiral gemısı cihazında kullanılan ıslemcı farklı markada dahı kullanan arkadasım sırf telefonu gunceleme almadı yd dıye hala akıcı çalışırken benim cıhazın takılması yada herhangi bir sorun tamamıyle yazılımsal yanı samsung sucudur bazı zeki arkadaslar buna eksımıs ondan dıyolar sırf eskı dıye Su telefonun içinden geçmeye calisan samsung sag olsun kendı exyonusalarına yazılım getırıp eskı cıhazları cop etmesi goz ardı ediliyor ama ıs bunlara gelince cıhaz eskı 900 bın atutu puani one uı 8 ı kaldıramıyorsa a56 nıye kaldırabiliyor sırf donanım ıcın s serısı aldım a56 almadım s8 bıle hala suankı cogu a serisinden ıyıdır kendım deneyımledım bizzat ve yenı cıkan gırıs segment a serısıde deneyımledım artık eskı cıhaz muhabbetti yerın Su Nalet olası yazılımımı konuşsak cıhazın tarihi yerıne kı bu cıhaz hala cogu cıhazdan pıl perfonması konusunda yarısır formdaki pıl sürelerine bakarak soyluyorum cıhaz adı verıp gommek ıstemıyom formu takıp edenler az cok bılır bazı cıhazlarda uygulamaların nasıl exyonus ıslemcılere cop optımıze olmasını 

24 Comments
Galaxy S
Samsungla optimizasyonu aynı cümlede kullanma bile 😂
isim_00
Expert Level 4
Galaxy S
Yenı cıkan cıhazlar harici genel dıger cıhazlarıa cokta onem vermiyorlar sahsen one uı 9 ıle s24 un fısınıde çekerler dıye tahmin edıyom
0 Likes
Galaxy S
Zaten
isim_00
Expert Level 4
Galaxy S
Sıze tavsiyem gunceleme bıle yapmaya gerek yok eger cıhazdan memmunsanız ha bıde yazılımı yapınca guzel yapabiliyor ama onem vermiyor
0 Likes
Galaxy S
Ben samsungun sevabini bile almamda sıkı teknoloji takipçisi oldugum icin dandirik guncellemelerini indiriyorum 😁
0 Likes
isim_00
Expert Level 4
Galaxy S
Marka kendı potansiyelini bıle bıle curutuyo acıkcası gercektem yazık bu markaya ısı ciddiye alsa planlı eskitmeyı daha 3 yıllık cıhaza uygulamaya baslıyorlar
0 Likes
isim_00
Expert Level 4
Galaxy S
Cihazın ılk yazılımları stabıl ama daha sonra gelen yazılımlar kotulestırıyo ılk 3 guncelemede bellı olmaz ama daha sonra bellı olur
0 Likes
kaan67890
Active Level 3
Galaxy S
Exynosa çöp dedi 😮
0 Likes
Galaxy S
Çöp zaten
0 Likes