cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Burası Sosyal Medya Mı?

(Topic created on: 07-29-2024 02:22 PM)
1239 Views
JustListen
Active Level 6
Options
Galaxy S
Sanırım Twitter saçmalıklarından sıkılanlar burayı sosyal medya gibi kullanmaya başlamış. Bildiğim kadarıyla burası bir forum ve paylaşılanların sosyal medya kuralları kadar katı ve güvenilir olduğunu düşünmüyorum. Tavsiye etmem, cihaz hakkında soruları sorup çıkın. Kendi fotoğrafınızı paylaşmak gibi bir hataya düşmeyin. Ne olacağı belli olmaz. 
52 Comments
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Ben en bastan beyri soyluyorum dinleyen olmuyor cok ama cok nadir paylasırım kisel foto sikayet ediyorum surekli paylasanları
JustListen
Active Level 6
Galaxy S
Kadın düşkünleri, insanları düşündüğümüz için kadın düşmanı olarak suçluyor bizi. Hoş değil. Kendinizi koruyun, interneti sağlıklı ve faydalı kullanın diye uyarıyoruz. Kimse kadın düşmanı vs. değil!
MehmetYalcn
Expert Level 5
Galaxy S
Kadın düşkünleri diyip te işin içinden çıkamazsınız Erkek atınca hiç kimse bişey demiyor Ama kadın atınca dakka bir gol bir hemen pusudan çıkıp saldırıya geçiyorlar Sürekli mi atıyo amacı ne falan hiç bakan yok Tam bi kültürel kadın düşmanlığı bakış açısı Kimse bana bunun aksine inandıramaz uzun süredir burda ve forumu gözlemleyip analiz eden biri olarak
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Yo ben erkek te atarsa sikayet ediyom sosyal agmı dıye yazıyom cinsiyet ayırmadan ama surekli paylasanlar yılda 1 atana bisey demem
MehmetYalcn
Expert Level 5
Galaxy S
İşte bizim olayımız o zaten sürekli atanlara ben de karşıyım kadın erkek farketmez Ama konu 1 atandan çıktı işte Yazmış arkadaş burası sosyal medya mı Sanırsın galeride 1000 tane selfi var Konu da bir bayan kullanıcının 1 2 selfi atmasından çıktı, üstelik silinecek diye belirtmesine rağmen linçlemeyen kalmadı Ama erkek attığında kimse de eleştirmiyor Ondan bahsediyorum Yani millet sanki Membersı selfie'ler basmış gibi yaygara koparıyor
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Avını bekleyen aslan gibiler..
VedatA545G
Expert Level 1
Galaxy S
Erkek atınca normal ama kadın atınca normal değil çünkü neden normal değil diye sorarsanız cevabımı veriyorum kızlar sizleri tahrik etmeye çalışıyor kendileri güzel sanıp sırf siz yorum yapın diye yapıyorlar sırf bize suç kalsın diye kavga olsun diye yapıyorlar
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Puahahah ne kadar gereksiz bir yorum. Erkek atınca normalmiş, demiyorlar mı? Burası sosyal medya mı diye?? Erkek ne diye atıyor ATAMAZ.. Hemcinslerinizi savunmak yerine eşitliği mi sağlasanız önce?? O halde erkekler de yakışıklı miyim diye atıyor kendini kamera göstermek değilse amacı. Ben kendimi attığım da başlığa açıklamaya ne yazdım okuduysanız görmüşsünüzdür.
MehmetYalcn
Expert Level 5
Galaxy S
😅 Nerden vardın bu kanıya? Neye göre söylüyorsun? O zaman da erkekler de kızlara hava etmak için atıyor Kızlar yorum atsın kız tavlayayım diye atıyor Erkekler kızları tahrik etmeye çalışıyor Kendilerini yakışıklı sanıp kız tavlamaya çalışıyorlar Öbür erkekler kıskansın kavga çıksın istiyorlar 🤣 Nasıl? Bu daha mantıklı değilmi Ben de böyle diyorum Bu daha mantıklı bence ne dersin 😉😂