cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Bunu nasıl yapabilirim bir yöntemi varmı ?

(Topic created on: 02-15-2025 12:30 AM)
305 Views
S24FE_Arda33
Active Level 6
Options
Galaxy S

S24 fe kullanıyorum adaptif yenileme seçeneği var ancak 60 ile 120 hz arasında yenileme veriyor oda şu şekil açıklayım; ekran sabitken bir video bir ekrana dokunma durumu yokken telefon 60hz de sabitlenmiş bir şekilde bekliyor ancak bir dokunma yaptığınız anda hz 120 oluyor direk yani 60 ile 120 arasında bir değer bile vermiyor çok saçma diğer s serileri 25 hz ile 120 (arasında hz ler dahil) veriyor en azından bu telefonunda 60 ile 120 arasında verse gine azda olsa kurtarır .

Şimdi asıl soruma geliyorum bu diğer s serilerindeki 25 hz ile 120 arasında olan yenileme hızı muhabbetini bir uygulama aracılığıyla aktif edebilirmiyiz mümkünmü yada başka bir yolla yanitlarsanız sevinirim.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
L-DRAGO
Active Level 10
Galaxy S
Şimdi araştırma yaptım biraz ve S24 FE'nin ekranı LTPO desteklemiyormuş hocam. Bu bilgi işinize yaradıysa rica edersem çözüldü olarak işaretler misiniz 😊

View solution in context

28 Comments
L-DRAGO
Active Level 10
Galaxy S
Bu donanımsal bir özellik hocam. S24 FE'nin ekranı destekliyor mu hatırlamıyorum ama LTPO teknolojisini desteklemesi gerekiyor ekranın.
S24FE_Arda33
Active Level 6
Galaxy S
Ltpo yazılımsal bir eklenti değilmi yanlismı biliyorum
L-DRAGO
Active Level 10
Galaxy S
Hayır donanımsal bir özellik bu.
S24FE_Arda33
Active Level 6
Galaxy S
Hmm Peki sağolun teşekkürler 🙏
Solution
L-DRAGO
Active Level 10
Galaxy S
Şimdi araştırma yaptım biraz ve S24 FE'nin ekranı LTPO desteklemiyormuş hocam. Bu bilgi işinize yaradıysa rica edersem çözüldü olarak işaretler misiniz 😊
S24FE_Arda33
Active Level 6
Galaxy S
Pardon hocam unutmuşum dalgınlığıma geldi aslında siz demeden önceki yoruma yapıcaktım😂
L-DRAGO
Active Level 10
Galaxy S
Canınız sağolsun 😊 vermek zorunda da değilsiniz zaten ben sadece rica ettim :)
S24FE_Arda33
Active Level 6
Galaxy S
Olsun bilgi bilgidir gereken sadece bir tuşa basmak oda çok zor değil bukadarını yapalım bi zahmet yapmayanlarada bir çağrı olsun 😂
L-DRAGO
Active Level 10
Galaxy S
Hocam şu an S24 serisini de inceledim FE modeli hariç seri komple LTPO destekliyor.