cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Bugüne Kadar Geliştirilmiş En Güçlü S Serisi: Galaxy S23

(Topic created on: 04-17-2023 01:52 PM)
47204 Views
SamsungCD
Community Manager
Options
Galaxy S

Galaxy için özel olarak geliştirilen Snapdragon ® 8 Gen 2 işlemciyle gelen Galaxy S23 Serisi, 5000mAh güce sahip piliyle birlikte görülmemiş bir performans sunuyor. 

Bunların yanında Samsung Galaxy’lerde bir ilk olarak kullanılan; Galaxy S23 Ultra’nın yeni 200 MP Adaptive Pixel sensörü ise unutulmaz anları şaşırtıcı ayrıntılarla yakalanmasına olanak sağlıyor.

81 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Satış stratejisi ve vatandaştaki balık hafızası ile alım tekrarı.
0 Likes
UgurE
Beginner Level 2
Galaxy S
S23 aldım kullanıyorum. Gerçekten çok iyi olmuş. Eski telefonum s20 idi, çok iyi telefondu lakin, ısınma sorunu vardı ve pil çok cabuk bitiyordu. S23 bunların hepsini çözmüş. S20 nin şarjı bana yarım gün dayaniyordu o da idareli kullanıyordum, s23 2 gün dayanıyor. O derece yani. Kamera özellikleri falan zaten S serisinde hep çok iyi. Tek kusur bence kamera dizilimi. S23 de (ben büyük telefon sevmiyorum) kameralar iri ve alt alta dizildigi için tutunca eliniz son kameranın üzerine geliyor ve bu rahatsız hissettiriyor. bazen fotoğraf cekerken de yanlışlıkla bu oluyor. Bir telefon bir tık kalın. S20 nin inceliği çok hoştu. Edge ekrandan vazgeçilmesi çok ama çok doğru bir karar çünkü telefonu tutarken avuç içiniz ekrana dokunduğu için saçma sapan işler oluyordu. Beyaz renk (krem diye geçiyor) aldım. Kenar rengini sevmedim. Mat alüminyum olmasını tercih ederdim. Bu renk telefonu çok basit gösteriyor. Parlak kenar kullanmaktan vazgeçin.
fansema
Active Level 8
Galaxy S
Parlak kenar malzemesinden vazgeçeceklerini hiç sanmıyorum çünkü serinin rakibi iPhone Pro serisi de mat arka cam ve parlak kenar malzemesi kullanıyor.
EXYNOSLES
Active Level 1
Galaxy S
S20 ulrta kullanıyorum
0 Likes
Pablomarley
Active Level 1
Galaxy S
Exynos 2400 3NM 12 / 16 GB RAM 3.7GHZ LPPO EKRAN 144HZ 6.2 INC EKRAN 5000 MAH BATTERY OLSUN
RuHaDeaf
Active Level 7
Galaxy S
Mah 5000 olmasın ya 7000 üstüne gelsin
0 Likes
ğariban
Beginner Level 2
Galaxy S
S23 nasıl bir cihazdır bilmiyorum s7 edge kullanıyorum s23 almak ise benim için hayal ama bir adet hediye ederseniz bende o güzellikten mahrum kalmamış olurum SAYĞILAR
Ucbeyiniz
Beginner Level 2
Galaxy S
Mükemmel üstü bir cıhaz.
OzcanAlkan
Active Level 1
Galaxy S
Sizi bu kadar heyecanlandıran nedir, ben s20 ultra modelinden geçtim, kalem dışında neredeyse **bleep** göremedim.
sexita
Beginner Level 2
Galaxy S
Bende almak istiyorum ama çok pahalı