cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Buds 3 Pro

(Topic created on: 02-11-2025 02:15 PM)
278 Views
SysTheMore
Active Level 9
Options
Galaxy S

Arkadaşlar buds 3 pro kulaklığı kullanan var mı ? Bir kaç sorum olucak;

1) Sarj kaç saat dayanıyor ?
2) Mikrofon acayip şekilde telefon konuşmasında rüzgar sesini vb. İletiyormuş doğru mu ?
3) Bass tiz dip ses nasıl ? Ses DB yeterli mi ? Ses kalitesi nasıl ? 
4) Kulaklık kulakdan kolay düşüyor mu ? Kulağı tutuyor mu ? 

Kulaklığı kullananlar + - tecrübelerini yazabilir mi teşekkür ederim :) 

5 Solutions

Accepted Solutions
Solution
kerem_behlul
Active Level 2
Galaxy S
1-Şarjı kullanmaya bağlı ben gün içinde çok kullanıyorun çok nadiren kutusunu sarj etmeye ihtiyaç duyuyorum
2-konuştuğum kişiler ilk defa bir cihazımın mikrofonunu övdü hiç gürültü olmuyormuş sadece benim sesim oluyormuş. E 5 teki üst geçitlerdede denedim aynı şeyi dediler
3-ses kalitesinden çok anlamam ama bence iyi
4-benim kulağıma iyi oturan kulaklık bulmakta hep zorlandım en iyi oturan small buds2 idi onun kadar mükemmel oturmasada iyi oturuyor ama kullanım açısındam bunu tercih ederim buds2 dokunmatik olduğu için düzeltme esnasında istemeden sesi kapatıp açıyordum.

View solution in context

Solution
GalaxyÖmer
Active Level 7
Galaxy S
Valla şarjı günde 4 saat kullanıyorum anc hep aktif %40 a düşüyor kulaklıklar.
Mikrofonu çok kaliteli konustuğum kişiler övüyor hep. Bass tiz mükemmel ses seviyesi yüksek full de rahatsız ediyor.
Ses kalitesi zaten en iyilerinden çok çok üst düzey. Kulaklık benim kulağımdan düşmüyor üstünde gelen M silikon takılı ve hatta kulağımda olduğunu unutuyorum çok rahatlar.

View solution in context

Solution
Burak08
Active Level 7
Galaxy S
5 aydır kullanan biri olarak aşırı memnunum önceden buds 2 kullanıyodum.
1) şarjı: kulaklığı taktiğımda aralıksız yüksek seste 4.5-5 saat gidiyor. Sonra kutuya koyup şarj edince bi o kadar daha gidiyor.

2)mikrofon: ben her türlü hava koşulunda telefon konuşması yaptım hoç sorun yaşamadım, rahatca arama yapabiliyorum.

3) ses: ses en yüksekte bazen rahatsız edebiliyor sese göre yani ama bass tiz ayarları detaylıca var.

4) düşme: bayağı kafamı sallamıştım, zıpamaştım hiç bi sorun olmuyor.

Bonus:
1)Kulaklığın ışıklarını karanlıkta veya yolculuklarda vs mutlaka açarım elimden düşerse falan rahatca görebiliyorum.

2) kulaklığın adaptif gürültü modunu mutlaka kullanmanı tavsiye ederim mükemmel bir özellik, yanımda dışarda yüksek sesli bir araba, korna sesi falan olduğunda otomatik gürültüyü engelliyor, ama ambulans gibi sren çalışıyorsa duy diye müzıği kısıyor. Ve birisiyle konuşmaya başlayıncada oto. müzik sesini kısıyor.
3) eski budslarda bildiğim kadarıyla kulaklık kullanımda değilken yani kutusundayken yerini bulamıyordu ama **bleep** kulaklık bağlı olmasa bile bulup işıklarını yakıp ses çıkartabiliyor.

4) Kulaklığa hiç dokunmadan konuşarak müzik açıp/kapatması, ses açıp/kısması vs. ve hi bixby diyere istediğim kişiyi rahatca arayabilmek benim için en iyi özellikleri.

Eksileri
1) kulaklık köşeliği olduğu için kutusuna koyarken bazen hemen koyamayabiliyorum.
2) Bi ara kulakliğı kutusuna koyunca şarj olmuyor diye uyarı veriyordu ama artık bayadır olmuyor.
3) birde dediğim konuşmayaba başlayınca oto. müzık sesi kısması eğer dışınızdan şarkı mırıldanırsanız müzıği kısabailiyor. Ama çok ta sorun olmuyor.
Biraz uzun oldu ama umarım yardımcı olabilmişimdir. 😊

View solution in context

Solution
ögeday
Active Level 5
Galaxy S
1. Hiç süre tutmadım çünkü gerek olmadı. Gayet yeterli.
2. Telefon konuşması yaparken rüzgâr sesi vb. olmuyor. Tam tersi yan ses engelleyicisi gayet iyi çalışıyor.
3. Ses kalitesi ve seviyesi oldukça yeterli. Bas gibi bas var cihazda.
4. Kulaklık kulağımdan hiç düşmedi, tenezzül dahi etmedi.

View solution in context

Solution
wirbusiness
Active Level 6
Galaxy S
1- Tamamen nasıl kullanildigina bagli, led + anc açık şekilde 2 kulaklık biraz kisa bir omure sahip

2- bu olay hikaye

3- bas tiz ayari standart olarak gelen ayarda yeterli fakat kulaklari tatmin etmeyebilir, wearableden hazir ayarlarla keyfe göre ayarlayabilirsin

4- kulağı birak kutudan bile düşmüyor

View solution in context

10 Comments
Solution
kerem_behlul
Active Level 2
Galaxy S
1-Şarjı kullanmaya bağlı ben gün içinde çok kullanıyorun çok nadiren kutusunu sarj etmeye ihtiyaç duyuyorum
2-konuştuğum kişiler ilk defa bir cihazımın mikrofonunu övdü hiç gürültü olmuyormuş sadece benim sesim oluyormuş. E 5 teki üst geçitlerdede denedim aynı şeyi dediler
3-ses kalitesinden çok anlamam ama bence iyi
4-benim kulağıma iyi oturan kulaklık bulmakta hep zorlandım en iyi oturan small buds2 idi onun kadar mükemmel oturmasada iyi oturuyor ama kullanım açısındam bunu tercih ederim buds2 dokunmatik olduğu için düzeltme esnasında istemeden sesi kapatıp açıyordum.
ienes
Expert Level 5
Galaxy S
Evet benim kulağıma da birçok kulaklık oturmaz fakat buds 2 nin küçük silikonlari hiç düşmüyor
Solution
GalaxyÖmer
Active Level 7
Galaxy S
Valla şarjı günde 4 saat kullanıyorum anc hep aktif %40 a düşüyor kulaklıklar.
Mikrofonu çok kaliteli konustuğum kişiler övüyor hep. Bass tiz mükemmel ses seviyesi yüksek full de rahatsız ediyor.
Ses kalitesi zaten en iyilerinden çok çok üst düzey. Kulaklık benim kulağımdan düşmüyor üstünde gelen M silikon takılı ve hatta kulağımda olduğunu unutuyorum çok rahatlar.
Solution
Burak08
Active Level 7
Galaxy S
5 aydır kullanan biri olarak aşırı memnunum önceden buds 2 kullanıyodum.
1) şarjı: kulaklığı taktiğımda aralıksız yüksek seste 4.5-5 saat gidiyor. Sonra kutuya koyup şarj edince bi o kadar daha gidiyor.

2)mikrofon: ben her türlü hava koşulunda telefon konuşması yaptım hoç sorun yaşamadım, rahatca arama yapabiliyorum.

3) ses: ses en yüksekte bazen rahatsız edebiliyor sese göre yani ama bass tiz ayarları detaylıca var.

4) düşme: bayağı kafamı sallamıştım, zıpamaştım hiç bi sorun olmuyor.

Bonus:
1)Kulaklığın ışıklarını karanlıkta veya yolculuklarda vs mutlaka açarım elimden düşerse falan rahatca görebiliyorum.

2) kulaklığın adaptif gürültü modunu mutlaka kullanmanı tavsiye ederim mükemmel bir özellik, yanımda dışarda yüksek sesli bir araba, korna sesi falan olduğunda otomatik gürültüyü engelliyor, ama ambulans gibi sren çalışıyorsa duy diye müzıği kısıyor. Ve birisiyle konuşmaya başlayıncada oto. müzik sesini kısıyor.
3) eski budslarda bildiğim kadarıyla kulaklık kullanımda değilken yani kutusundayken yerini bulamıyordu ama **bleep** kulaklık bağlı olmasa bile bulup işıklarını yakıp ses çıkartabiliyor.

4) Kulaklığa hiç dokunmadan konuşarak müzik açıp/kapatması, ses açıp/kısması vs. ve hi bixby diyere istediğim kişiyi rahatca arayabilmek benim için en iyi özellikleri.

Eksileri
1) kulaklık köşeliği olduğu için kutusuna koyarken bazen hemen koyamayabiliyorum.
2) Bi ara kulakliğı kutusuna koyunca şarj olmuyor diye uyarı veriyordu ama artık bayadır olmuyor.
3) birde dediğim konuşmayaba başlayınca oto. müzık sesi kısması eğer dışınızdan şarkı mırıldanırsanız müzıği kısabailiyor. Ama çok ta sorun olmuyor.
Biraz uzun oldu ama umarım yardımcı olabilmişimdir. 😊
SysTheMore
Active Level 9
Galaxy S
Teşekkürler bilgi için
Burak08
Active Level 7
Galaxy S
Rica ederim😊
0 Likes
Solution
ögeday
Active Level 5
Galaxy S
1. Hiç süre tutmadım çünkü gerek olmadı. Gayet yeterli.
2. Telefon konuşması yaparken rüzgâr sesi vb. olmuyor. Tam tersi yan ses engelleyicisi gayet iyi çalışıyor.
3. Ses kalitesi ve seviyesi oldukça yeterli. Bas gibi bas var cihazda.
4. Kulaklık kulağımdan hiç düşmedi, tenezzül dahi etmedi.
Solution
wirbusiness
Active Level 6
Galaxy S
1- Tamamen nasıl kullanildigina bagli, led + anc açık şekilde 2 kulaklık biraz kisa bir omure sahip

2- bu olay hikaye

3- bas tiz ayari standart olarak gelen ayarda yeterli fakat kulaklari tatmin etmeyebilir, wearableden hazir ayarlarla keyfe göre ayarlayabilirsin

4- kulağı birak kutudan bile düşmüyor
wirbusiness
Active Level 6
Galaxy S
Not: ses seviyesi maksta dinleyince bas agirisi yapıyor normal kulakliklarin maksi **bleep** 110 civarina tekabül ediyor kanaatimce, uzun sure 150 de anc ile dinlemek bas agrisi yapmisti😂 muazzam yuksek bir ses var çünkü