cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Bu güncellemeler ne işe yarıyor ?

(Topic created on: 10-30-2023 09:50 PM)
343 Views
murat77d-S23
Active Level 7
Options
Galaxy S

image

Bu google güncellemeleri ne ise yarıyor bilginiz var mı?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy S
Bugün Android'in güvenliği hakkında olan ve Google Play sistem güncellemesine de değinen bir video izlemiştim. Google Play sistem güncellemesi'nin çıkış amacı işletim sistemini daha modüler hâle getirmek. Mesela Bluetooth ile alakalı kritik bir güvenlik açığı saptandı. Normalde Android 14 güncellemesini beklemen gerekirdi. Ayarlardaki yazılım güncelleştirmeleri ile de gelebilir ama yine bir miktar da olsa beklemen gerekir. Google, açığı saptadığı gibi yamayı Google Play sistem güncellemesi'yle yayınlayıp hiç beklemeden yamayı alabiliyorsun.

View solution in context

6 Comments
Cakix-A54
Active Level 5
Galaxy S
Bende bilmiyorum
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Google tum uygulamalari ve ona bagli uygulamalar guncelliyor telefonla daha stabil olmasi icin guncelleyin
Solution
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy S
Bugün Android'in güvenliği hakkında olan ve Google Play sistem güncellemesine de değinen bir video izlemiştim. Google Play sistem güncellemesi'nin çıkış amacı işletim sistemini daha modüler hâle getirmek. Mesela Bluetooth ile alakalı kritik bir güvenlik açığı saptandı. Normalde Android 14 güncellemesini beklemen gerekirdi. Ayarlardaki yazılım güncelleştirmeleri ile de gelebilir ama yine bir miktar da olsa beklemen gerekir. Google, açığı saptadığı gibi yamayı Google Play sistem güncellemesi'yle yayınlayıp hiç beklemeden yamayı alabiliyorsun.
murat77d-S23
Active Level 7
Galaxy S
Teşekkürler iyi forumlar
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Cihazına uygulama yüklediğin yeredeki uygulamaları kontrol ediyor.Güvenli yüklemeyi sağlıyor.
murat77d-S23
Active Level 7
Galaxy S
Teşekkürler