- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
- « Previous
-
- 1
- 2
- Next »
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-16-2025 12:07 AM in
Galaxy SEvet aynen öyle... Zaten yanlışı Galaxy Ai ı tüm S serilerine vererek yaptı. Ters oldu yani. Şimdi Now Brief i kısmak zorunda kalıyor. Pazarlamanın altın kuralıdır. "Ender olan, nadir bulunan değerlidir". Peki şimdi ender olan ne olmuş oldu? Now brief. Peki o değerde mi? Değil. Galaxy Ai idi o değerde olan. Ama orada da bir hümanizm rüzgarı esti sanırım şirket içinde. Her isteyene dağıttı. Dediğim gibi ters oldu işte.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-16-2025 12:13 AM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-16-2025 12:19 AM in
Galaxy Sevet ama genel olarak zaten burada yada atıyorum nothing community de konuşulan detaylardan kaç kullanıcı haberdardır ki? yani 2025 yılında iPhone alıyor Dynamic Island yok, Samsung alıyor Galaxy Ai yok. Umrunda bile değil. Kardeşim S23 Ultra kullanıyor. Biliyor musun now brief gelmeyecekmiş telefonuna desem herhalde cümledeki hiçbir kelimeyi anlamaz. 😂😂 Bi saniye önce now brief ne onu bi anlat olur ilk cevabı. Dolayısıyla mesela S23 kullanıcılarını kaybetti diyoruz ama o koca holding binasındaki yansıması "çok da tın" falan şeklinde galiba.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
zaten hiç bu konulardan anlamayanlar now brief one ui 8 demeden mutlu mesut kullanıyorlar telefonları kahrını biz çekiyoruz 😂 s23 kullansam now brief gelmese telefondan soğumazdim diyemem
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-16-2025 12:39 AM in
Galaxy SArayı bulmak lazım belki de. Ben de bu objeleri seven, ilgilenen insanlardan biriyim. Ama abartmamak lazım. Senin bir cevabındı. Konu başlığı hangi telefonu hayal ediyorsunuz? du. Sen de telefon hayal etmiyorum yazmıştın. Budur bence olağan olan. Ben bu forumda "telefonumu o kadar seviyorum ki yatağımın baş ucunda ona özel bir yer bile yaptım" cümlesini bile gördüm. Biri de sormuş lütfen şu yaptığın yeri gösterir misin bi diye. Bi keçe bulmuş. Yatak gibi. Telefon onun üzerinde duruyor. Yanında da küçük ıslak mendillerden var. Sanırım aklına geldikçe onlarla da siliyor telefonu. 😂😂🤣🤣 Özetle dengesini bulmak iyidir yani.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
aynen katılıyorum çok abartmamak lazım 😂
- « Previous
-
- 1
- 2
- Next »