Original topic:

Bu bilgi doğru mu yada kesin mi?

(Topic created on: 09-15-2025 09:23 PM)
123 Views
buarkadaşsamsungçu
Active Level 6
Options
Galaxy S

image

image

15 Comments
ilyas_1818
Expert Level 1
Galaxy S
Donanım haber😂😂
0 Likes
serhatz04
Active Level 6
Galaxy S
Çünkü çoğu yerde yazıyor.
0 Likes
serhatz04
Active Level 6
Galaxy S
Gelmeyeceği.
0 Likes
priv
Active Level 10
Galaxy S
Aslında zaten sadece S25 ve üzeri seriler için düşünülüyor diye okumuştum. Demekki S24 dahil olabilmiş.
0 Likes
OğuzS25
Expert Level 5
Galaxy S
S23'e gelmemesi bile skandal bence
priv
Active Level 10
Galaxy S
Katılmıyorum. Now brief fanı değilim hatta neredeyse kullanmıyorum bile diyebilirim ama ayırt edici özelliklerin olması hiç de yadırganacak bir durum değil bence.
0 Likes
OğuzS25
Expert Level 5
Galaxy S
Bende hiç kullanmıyorum gereksiz bir özellik olarak görüyorum asıl sorun da bu bence.. yani böyle basit birşeyi getirmemek için bir sebep göremiyorum 2 yıllık amiral gemisi bir cihaza bu muameleyi yapmakta yazıktır bence 😃 apple da aynı şekilde bir yol izledi ai'ı sadece 16 serisine verdi ama en azindan bir neden gösterdi, samsungun yaptigi apple'ın 16 17 serisi disindaki cihazlara liquid glass vermeme durumu gibi olmuş diye düşünüyorum en azından teknolojiden haberdar s23 kullanıcılarını kaybetti
0 Likes
priv
Active Level 10
Galaxy S

Ama Samsung Now Brief i ben müthiş bişey yaptım diye lanse ediyor. Çok da işe yarar birşey olmadığını biz kullanıcılar söylüyoruz. Bu "müthiş" buluşuylada asıl satmak istediği seriye "gel gel" yapmak istemesi normal bir marketing davranışı bana göre. Ağustos ayında iPhone en çok satan olmuş ve bunu 16 pro max ile başarmış. 3. sırada Samsung var ve bunu A16 ya borçlu. Bu tablo, bu "gel gel" lerin bile yetersiz olduğunu gösteriyor.

0 Likes
OğuzS25
Expert Level 5
Galaxy S
O zaman sorun yine samsungta 😂 yani now briefin geleceğinin olmadığı aşikar gelişse bile biryere kadar 😁 samsung böyle devam ederse o tablolardan daha çok olur bugün bunun çok güzel bir örneğiydi apple söz verdiği gün her cihaza aynı anda ai dışında eksiksiz bütün özellikleri verdi, iphone 11'e bile.. Samsung bu başarımları açsın ondan sonra o tablolara oynasın 😁 amiral gemisi tablosu tabi.. yanlis hatırlamıyorsam zaten dünyada pazar payı olarak samsung %3 civarı önde ama %90'ı A serisiymiş diye duydum 😂
0 Likes