Original topic:

Bu ısın tadı kactı 8.5

(Topic created on: 3 weeks ago)
256 Views
isim_00
Expert Level 4
Options
Galaxy S
Aga harbiden bıktı ama sun gunceleme ne zaman gelecek formlarından tm haklısınız ama harbiden bıktı sız telefonu sırf gunceleme ıcınmı alıyonuz anlamadımkı ne bu gunceleme takıntınız buraya yazmaktansa gıdın baska platforma yazın daha faydalı olur yada samsunga yazın buraya yazınca cok bır faydası olmuyo her 3 formdan bırı gunceleme 25 bıtıyo 24 baslıyo o bitse s23 başlıca 1 kac gun yazdınız ama harbı fazla abarttınız haksızsınız demıyom ama cidden abartınız guncelem gelince hayatınız degısmıcek bu kadar abartmayın

30 Comments
Galaxy S

Gerçekten de yeter artık alt tarafı bir güncelleme ya zaten güncelleme geldiği zaman 20-30dk karıştırıp he bumuymuş diyip geçiyoruz bir şey değişmiyor yani ama insanlar ille de güncelleme güncelleme diye bitiyor yahu anlamıyorum 8.5'te bu kadar konuşulmaya değer ne var ki?

0 Likes
isim_00
Expert Level 4
Galaxy S
Bende anlamadım gucelemede bır seyde yok sadece bı quık panel var baskada onemlı bır sey yok görende lqıud glass falan geliyor zaten kırpılmış gunceleme 26 dalı ozelıklerı yok bazıları
0 Likes
etzel
Active Level 4
Galaxy S
Bana geleli guncelleme s25 ulta kullaniyorum
Bi haftadir bekliyor guncellemedim bile sanki telefon komple levl atlayack
0 Likes
isim_00
Expert Level 4
Galaxy S
He yaw mıllet kafayı yedı gunceleme ıle alt tarafı 8.5 androıd guncelemsı bıle degıl
0 Likes
MertGalaxyA36
Expert Level 1
Galaxy S
Gerçekten de bu işin tadı kaçtı artık Muhsin 1778943526973.jpg
isim_00
Expert Level 4
Galaxy S
Sjsjskek harbiden ama formları okumadan yenı form atıyorlar
MertGalaxyA36
Expert Level 1
Galaxy S
Aynen yani çokta abartmaya gerek yok 8.5 sadece makyajlanmış hali sadece iyi olaraktan bildirim paneli düzeni yapabiliyorsun başka güzel özellik varmı bilemem
0 Likes
isim_00
Expert Level 4
Galaxy S
Bunlar yakınca guvenlık guncelemsınede kafayı takarlar
0 Likes
MertGalaxyA36
Expert Level 1
Galaxy S
Zaten takmışlar sonra yükleyenler pişman oluyor yok o çalışmıyor yok bu çalışmıyor bide sonra geliyorlar pilden şikayet ediyorlar madem pilin uzun gitmesini istiyorsun o zaman güncellemeyi yapmayacaksın sonra böyle s23 serisi gibi güzel cihazlar çöp oluyor
0 Likes