cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Bu Özelliği Açarsanız Oyunlarınızdaki Fps Artar

(Topic created on: 02-22-2024 06:23 PM)
904 Views
CanerS21Fe
Expert Level 5
Options
Galaxy S
Alternatif oyun performansı nedir ve nasıl açılır=Alternatif oyun performansı oyun oynarken oyun deneyimini iyileştiren ve oyunlarınızda kasma varsa eğer fps'nizi iyileştirmeyi sağlayan bir özelliktir.Bu özelliği açarsanız eğer 2-3 derece telefonunuz daha sıcak olur.Tabiki bu özellik bazı telefonlarda var sizlerde telefonunuzdan gaming hub'u bulun>sağ üstte üç noktaya basıp>game booster>labs kısmına bakabilirsiniz.

Testlerimiz= Oyunumuz New State 90 Fps Açık Ve En yüksek Grafiklerde

Sonuçlarımız Bu Şekilde
Alternatif Oyun Performansı Kapalı=
20 dakikalık oyun oynarken 90 fps açıkken ortalama 50 fps alınıyor ve telefonumuzun sıcaklığı en yüksek 44° derece görüyor.

Alternatif Oyun Performansı Açık=
20 dakikalık oyun oynarken 90 fps açıkken ortalama 75 fps alınıyor ve telefonumuzun sıcaklığı en yüksek 46° derecede görüyor.

Not=Benim önerim eğer oyunlarda kasma yaşıyorsanız bu özelliği açarak fps'nizi 
20 - 30 fps yükseltebilirsiniz ama bu özelliği açtığınızda 2°derece veya 3°derece telefonunuzun sıcaklığı artabilir bende bu özellik hep açık ama eğer telefonunuz çok ısınan bir model ise 48° 50°dereceleri falan görüyorsa açmamanız daha iyi tercih size kalmış.
7 Comments
cengiza04s
Active Level 8
Galaxy S
A04s var bu özellik
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Kullanıyormusunuz bu özelliği peki
kullaniciii
Active Level 10
Galaxy S
Uzun süredir kullanıyorum ya pek bir faydası yok gibi oyun performansına ya da ben dikkate almıyorum.
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Ben bugüntest ettim isterseniz sizde bir kapatıp test edin birde açıkken test edin fps göstergeside açık olması lazım anlamanız için
kullaniciii
Active Level 10
Galaxy S
90 Hz ile denerim geliştirici seçeneklerinden açıp göstergeyi yoksa dediğim gibi pek bir farkını göremedim cihaz sadece daha çok ısınıyor.
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Telefonun oyun eklentilerini destekliyorsa onu indir bence
kullaniciii
Active Level 10
Galaxy S
O eklenti son 1 haftadır hata veriyor faydalanamadım normal de çalışıyordu bayağı faydası dokunuyordu bugün tekrar açmayı deneyince olmadı silmiştim.