cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Bluetooth ve şarj

(Topic created on: 09-30-2023 01:30 PM)
118 Views
Frk12
Expert Level 2
Options
Galaxy S

Selamlar telefonunuz akıllı saate Bluetooth açık bağlı şekilde diyelim Bluetooth telefonunuzdan ne kadar şarj yiyor 

12 Comments
iq2802
Active Level 4
Galaxy S
Çok
0 Likes
Frk12
Expert Level 2
Galaxy S
Harbi mi iptal edeyim siparişi o zaman 5 6 saat açık ekran süresi alıyorum 5 pro söylemiştim normal saat alacam o zaman
0 Likes
ELBERR
Active Level 9
Galaxy S
Watch 4 kullanıyorum şarjı 1 gün gibi bir şey gidiyor telefon da aynı şekilde Bluetooth telefonu fazla etkilemez ama saat icin aynisini diyemem 3900 pil saat, kulaklık ve uzun kullanım 1 gün yetiyor
Frk12
Expert Level 2
Galaxy S
Sağolasın telefon önemliydi benim 5 6 saat ekran süresi alıyor çünkü telefon ondan korktum
ELBERR
Active Level 9
Galaxy S
5 6 saat 5000 mAh çok az önerim yetkili servise götürmen
0 Likes
Frk12
Expert Level 2
Galaxy S
4500 mah s serisi açık ekran o kadar 1 yılda düştü iyice s20 fe sd cihazım servislere güvenmiyorum maalesef hele bulunduğum şehirdekilere hiç
0 Likes
ELBERR
Active Level 9
Galaxy S
Guvenmiyor iseniz bakim modu var hocam sıkıntı çıkar diye güvenmiyor iseniz samsung ile konuşun sizlere yardımcı olacaklardır farklı şehire gönderim imkanınız varsa adana da destek bilişimi öneririm
Frk12
Expert Level 2
Galaxy S
Eyvallah tavsiye için teşekkür ederim telefondan soğudum zaten kamera bulanık çekiyor yazılımında da sıkıntı var çok hantal geç işliyor kasıyor birikim yapıp değiştircem hafıza desen yarısı doldu zaten Sağolun yinede
Bhkc
Active Level 7
Galaxy S
Fazla etkilemiyor. Sürekli saat kullanıyorum bluetooth her gün açık. Pazar günleri saat kullanmadığım zaman bile hemen hemen aynı tüketim oluyor. En fazla hadi etkilesin etkilesin %4 etkiler