Original topic:

Bluetooth otomatik kapatma mümkün mü

(Topic created on: a month ago)
195 Views
yusuferoglu
Active Level 5
Options
Galaxy S

Bazen bluetooth tuşuna elin değmiş olabiliyor sen **bleep** edene kadar bluetooth boşuna açık halde kalıyor ve doğal olarak şarj yiyor sen kapatana kadar da kapanmıyor. 

İstediğim şu, bluetooth açıksa 5dakika boyunca herhangi bir cihaza bağlanmadığında kendiliğinden kapansın. Epey uğraştım goodluck rutinler vs ama çözemedim. Sadece bağlantı kesildiğinde kapatma var
8 Comments
mdlatiff
Active Level 10
Galaxy S
Bu o kadar önemli bişey değil 24 saat açık kalsa %1 anca yer şarjı hatta daha az
Galaxy S
Modlar ve yutinlerde bir otomasyon ayarlayabilirsiniz Bluetooth ayarlama desteği var diye biliyorum 😊
mcesur
Active Level 5
Galaxy S
rutin oluştur eğer in altına kullandığın cihazları ekle bağlantı kesildiği zaman de
ardından sekmesinin altına bluetooth u seç kapat de oldu bitti
yusuferoglu
Active Level 5
Galaxy S
Bluetooth elle açıldı, dışarıdasın, "hiçbir aygıta bağlanmayınca" dolayısıyla bağlantı da hiç kesilmeyecek, bu durumda da eğer komutu devreye hiç girmeyecek zaten çözemediğim sorun da bu hocam
0 Likes
mcesur
Active Level 5
Galaxy S
anladım bahsettiğin koşul modlar ve rutinler ile mümkün değil gibi görünüyor anca 3. şahıs uygulama ile çözersin
Enes_S24
Expert Level 5
Galaxy S
Bluetooth artık low energy teknolojisi kullanıyor cihaz bağlı değilse neredeyse hiç şarj kullanmaz ama yine de kapatmak isterseniz rutin vs ayarlayabilirsiniz
yusuferoglu
Active Level 5
Galaxy S
Bu şekilde olduğunu bilmiyordum teşekkürler
aleren
Active Level 4
Galaxy S
Valla pek sarj yemez ama illa kapalı kalsın istiyosan otomasyon uygulamaları var rutin gibi ama gelismisleri (macrodroid gibi gerci bunun icin premium alman lazım)