selambenMustafa
Beginner Level 2
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Merhaba arkadaşlar. Bluetooth kulaklık araba şu bu bağlanıyorum, bişeyler oluyor kapatıyorum açıyorum falan geçmiş silinmiş oluyor sürekli yeniden eşliyorum. Var mı yapılıcak bişey. Teşekkürler.
3 Comments
GRKN17
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-31-2024 07:02 AM in
Galaxy S
Ayarları sıfırlama türü işlemler Bluetooth geçmişi de silecektir o tür işlemler yapmış olabilirsiniz
ᴛᴀᴠşᴀɴʟɪʟᴇʙʟᴇʙi si
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-31-2024 08:36 AM in
Galaxy S
Merhaba kardeşim,
Gürkan arkadaşın dediği gibi yakın zamanlarda ayarları sıfırlama vesaire işlemleri yaptıysanız normal, hayır yapmadım diyorsanız isterseniz 444 77 11'i arayarak yardım talebinde bulunabilirsiniz.
Gürkan arkadaşın dediği gibi yakın zamanlarda ayarları sıfırlama vesaire işlemleri yaptıysanız normal, hayır yapmadım diyorsanız isterseniz 444 77 11'i arayarak yardım talebinde bulunabilirsiniz.
MehmetYalcnS24p lus
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-31-2024 09:06 AM in
Galaxy S
BT de menü - gelişmiş ayarlar - BT kontrol geçmişi - yakın zamanda bt yi açıp kapatan uygulamaları kontrol edin Şüphelendiğinizin bağlantısını kesin
Ayarlar - genel yönetim sıfırla ağ ayarlarnı sıfırla yapıp yada BT uygulamasının verilerini silip yeniden eleştirin
Ayarlar - genel yönetim sıfırla ağ ayarlarnı sıfırla yapıp yada BT uygulamasının verilerini silip yeniden eleştirin