cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Bluetooth Bağlanmıyor

(Topic created on: 06-01-2024 11:45 PM)
417 Views
emrysn16
Beginner Level 2
Options
Galaxy S
Elimde iki tane telefon var birisi S21 diğeri M34 ikisini birbirine bir türlü bluetooth ile bağlayamıyorum. İnternete erişmek için bluetooth internet paylaşımını açın diye uyarı veriyor sürekli. Ağ ayarlarını ikisindede 2 3 kere sıfırladım yok olmuyor. Birbirlerini görüyorlar ama bağlanmıyorlar. Sadece o değil bir tane S24 var onda da aynı sorun var bir türlü iki Galaxy cihazı birbirine bluetooth ile bağlayamıyorum yardım edin lütfen
0 Likes
6 Comments
Hüseyin01
Active Level 4
Galaxy S
SERVİSTEN DESTEK ALDINIZMI
0 Likes
emrysn16
Beginner Level 2
Galaxy S
Yok hocam almadım 1 haftadır başıma geldi zaten kafayı yedirtti bana internette başka böyle bir sorunla karşılaşanda olmamış galiba çok araştırdım ama bir şey bulamadım. En son çare servis gibi görünüyor.
0 Likes
srdrdmrl77
Expert Level 1
Galaxy S
Direk bağlayamassın
Bir veri gönderirken bağlantı kurabilirsin.
0 Likes
emrysn16
Beginner Level 2
Galaxy S
Daha önceden çok defa bağladımı biliyorum
0 Likes
srdrdmrl77
Expert Level 1
Galaxy S
Olabilir uygulama güncellenmiştir, bişeyler olmuştur vb. Sen sıfırla her 2 cihazıda.
0 Likes
Lacivert
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba emrysn16,

Bu durum için aşağıda yer alan adımları kontrol edebilirsiniz:

• Samsung Members uygulaması içerisinden "Destek > Tanılama > Bluetooth" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz.

• Uygulamalar > Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Ağ ayarlarını sıfırla seçilmelidir. Bu işlemi uyguladığınızda bağlantı ayarlarınızın logları sıfırlanacaktır. Daha önce bağlanmış olduğunuz Wi-Fi ağları, Bluetooth ağlarını telefon unutacaktır ve tekrar şifreleri girmek durumunda kalırsınız. Bu durumlar haricinde herhangi bir veri kaybı olmaz.​

• Ayarlar > Uygulamalar > Sağ üst bölümdeki üç nokta ​> Sistem Uygulamalarını Göster > Bluetooth > Depolama > Veriyi Sil adımlarını uygulayabilirsiniz. 

Sorunun devam etmesi halinde, farklı bir bluetooth cihaz ile deneme yapınız. Yaşamış olduğunuz durum, farklı cihazlarla denediğinizde de devam ederse, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes