cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Bixby

(Topic created on: 01-26-2021 05:47 PM)
497 Views
Uzunalov
Beginner Level 2
Options
Galaxy S

Merhaba, ben S10+ telefonumda bixby kurmak istiyorum ancak uygulamayı açtığımda "Bixby Voice ülkenizde ve ya bölgenizde mevcut değil." Yazıyor ama bixby vision ve bixby routines kullanıyorum.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
omerluna
Expert Level 5
Galaxy S
Bixby Voice Türkçe dil desteğine sahip değil ondan diyor olabilir Google Asistan kullanmanızı öneririm

View solution in context

13 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
abi bos ver ya google asistan kursan daha kardasın isin mi yok bixby kuracaksın zaten türkçe dil desteği yok turkiyede hiç bir işe yaramaz şü bixby denen asistan google asistan kur sen google asistan daha iyi
LovelyTechHelper
Beginner Level 2
Galaxy S
Daha türkçede Bixby desteklenmiyor. Telefonun ingilizce olacak ki olsun. MS Cortana dada durum aynı. Şu anda Google Asistant ve Ceyda türkçe destekliyor.
Galaxy S
En iyisi Google Asistan Yüzde yüz Türkçe ve her şey var boşver Bixby yi Google Asistanı Google Play den indirebilirsin uygulama simgesi olsun istiyorsan
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Bence de ben google asistani daha çok beğeniyorum
Solution
omerluna
Expert Level 5
Galaxy S
Bixby Voice Türkçe dil desteğine sahip değil ondan diyor olabilir Google Asistan kullanmanızı öneririm
Karaprens61
Expert Level 1
Galaxy S
google asistan bile düzgün çalışmıyor sen bixby kullan ingilizcen iyiyse seni cok mutlu eder... ayrıca bi kac yabancı kelime kullanıyorum telefonu dokunmadan islerimi görebiliyorum bazen.. google asistan sesli komutla düzgün çalışmıyor girecende ok google diyecen falan filan.. ayrıca s 10 plus kullnilr bixby ayarlari sıfır la tekrar dene 10 ay kullandim s 10 pls
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
ben google asistandan memnunum
Galaxy S
niye düzgün çalışmıyor bende gayet düzgün çalışıyor ayrıca okey Google ilk başta kurarken, girince demene de gerek yok direkt telefonla sohbet ediyorum 😀
Karaprens61
Expert Level 1
Galaxy S
iyi de başkan ben okey google degince benim ki duzgub çalışmıyor mesala telefon tuş kilitliyken okey google seslenince çalışıyor mu?