Original topic:

Bixby Türkçe olayına artık bir çözüm

(Topic created on: 10-12-2024 03:15 PM)
515 Views
slhktlr
Active Level 1
Options
Galaxy S

Samsung s8 kullandığımda bixby geldi ve yıllardır note 10 s22 ultra ve en son s24 ultra ile devam etmekteyim saati kulaklığı da bulunan bir ekosistemdeyim fakat eşim elma kullanmakta ve sadece sürekli araç kullandığım için sırf şu türkçe asistan muhabbetinden artık enayi yerine konulduğumuzu düşünmekteyim. Çünkü Türkiye büyük bir pazar ve bunu değerlendirmiyorsa ne de olsa ucuz fiyat politikasıyla biz bu işi götürürüz diyorlarsa yarın öbürgün diğer firmalar türkçe asistan işine girerse o zaman pişmanlığınızı çok görmek isterim. Çünkü bizi değersizleştiren siz gibi duruyorsunuz.

7 Comments
resitagar
Active Level 3
Galaxy S
Kesinlikle katılıyorum 🙏 Bu tüketiciye karşı bir sorumluluğu var ama hepsinden önemlisi sözü var...
#samsung
Galaxy S
Bunca yıldır şimdimi anladınız
0 Likes
İbrahimAs16
Active Level 7
Galaxy S
Bixby arayüzü Türkçe oldu ve Samsung yeni tv lerde bixby Türkçe kullanılabiliyor bence telefonlarada gelecek
0 Likes
Galaxy S
Zaten samsungun sözde yapay zeka diye lansmanda tanıttığı google ın özelliği olan circle to search ün honorlara da geliyor olması zamsungun dolandırıcılığını kanıtlar bir sonraki telefonum kesin samsung olmayacak
0 Likes
slhktlr
Active Level 1
Galaxy S
S25 ultra ile gelecek derseler direk telefonu satarım en büyük rakibine geçerim onlar beni ingilizce ile sınayacağına parama geçer sözüm
0 Likes
melanpi
Active Level 3
Galaxy S
Güvenlik güncelleştirmeleri hariç iyi bir güncelleme yok zaten bende Samsung eko sistemi kullanıyorum ama Türkçe dil desteği yok yıl 2025 olacak henüz en üst seviye kulaklığı da arka planda ses odağını açmıyor bile
0 Likes