cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Bixbiy

(Topic created on: 01-25-2025 03:48 PM)
170 Views
Furkan-K
Active Level 1
Options
Galaxy S

Siz her günvellemede herşeyi getiriyorsunuz da niye bixby ye Türkçe desteği getirmiyorsunuz o kadar güzel bi asistan olmasına rağmen kullanamıyorum 

11 Comments
AliVaC_S23
Active Level 6
Galaxy S
Bixby kötü bi asistan kabul etmemiz gerek
ienes
Expert Level 1
Galaxy S
Anlasabilsek güzel aslında
0 Likes
Melih_S24FE
Active Level 10
Galaxy S
One uı7 ile bixby'i bitirdiler artık geliştirilmiyor diyenler var fakat yanlış, yabancı kaliteli kaynaklardan uı7'nin videosunu izledim çok daha geliştirilmiş, daha önceden yapamadığı yeni özelliklere sahip, siriden eksiksiz şuanda. Genine'ye ağırlık verselerde bixby'ide hala geliştiryorlar belli olmaz belki one uı7 ile sürpriz olur Türkçe gelirse.
0 Likes
Furkan-K
Active Level 1
Galaxy S
Sürpriz olmadı gemini getirdiler bixby artık arka planda
0 Likes
AliVaC_S23
Active Level 6
Galaxy S
Bixby sadece bixby olarak kalıcak önceden telefonlarsa tuşuda vardı artık yok
0 Likes
Furkan-K
Active Level 1
Galaxy S
Peki s24 ultraya da gelecekmi temelli olarak
0 Likes
Melih_S24FE
Active Level 10
Galaxy S
Evet yüksek ihtimal uğrşamak istemedikleri için öyle bir saçmalık yaptılar, bizzat one uı7 gemini inceleme videosunu izledim bizby'nin yapıp gemininin yapamdığıda çok şey var. Cihaza gömülü bixby gibi özel bir uygulama olmadığı sürece zaten asla stabil ve optimiza şekilde herşeyi siri gibi yapabilen bir asistan yapamazlar. Sözde cihaz uygulamalarıyla eşleşecek amantoplasan 10tane uygulama yok, notlar takvim vs 5 6 tane var googlenin özelliğini 2uygulamaya entegre edip koskoca lansmanda kendi başarılarıymış gibi göstermeleride rezalet zaten. Aı hariç son 4yılda tek bir gelişim yok. Birde ucundan kıyısından one uı geliştiriyorlar işte
Furkan-K
Active Level 1
Galaxy S
Aynen öyle kardeşim
HsCobra
Active Level 8
Galaxy S
Uğraşmak istemiyolat gemini2.0 oldupu için o daha iyi
0 Likes