cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Birkaç yıl öncenin S serisi mi, A serisinin bu yılki en üstün telefonu mu?

(Topic created on: 06-04-2024 07:04 PM)
400 Views
samsungxyz
Active Level 2
Options
Galaxy S

Mesela S20 mi A55 mi

13 Comments
_FVS_
Active Level 10
Galaxy S
Vatan da yenilenmiş S20, S20+, S20 Ultra gördüm. S20 Ultra'nın özellikleri A55'den kat ve kat çok iyi fakat 4 yıllık cihaz. Bu cihazların ortalama ömrü 3-6 yıl bu sana kalmış birşey. Hatta ben de bunla ilgili gönderi açacaktım S20 kullanıcıları acaba memnun mu?
RaGoN
Active Level 9
Galaxy S
S20 serisi'nde Exynos 990'da ısınma ve batarya şikayetleri vardı. Kaldı ki Türkiye'de 'yenilenmiş' telefon alınmaz. Yenilenmiş=ikinci el. Hatta ikinci elden bile kötü olabilir. Yenilerken batarya, ekran gibi parçaları yan sanayi kullanabilirler. Samsung gibi markalar kendi bünyesinde yenileyip sertifikalı olarak satış yapmadığı sürece yenilenmiş cihaz alınmaz.
İlhanEfe
Active Level 10
Galaxy S
Bir kac yil onceki s serisi mesela s20fe snapdragon 865 halini ornek veririm
0 Likes
RaGoN
Active Level 9
Galaxy S
A55'teki Exynos 1480, performans bakımından Snapdragon 865 ayarında bir işlemci. A55 kamera olarak da S20 FE ile kafa kafayadır hatta biraz daha iyi bile olabilir. S20 FE'yi geçtim S21 FE yerine bile A55 tavsiye ederim.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Aynen, A55 kullanıyorum çok memnunum. Isınma sorunu yok diyebilirim. Telefoto kamera olmamasını sorun etmeyecek olanlara ben de bu modeli öneriyorum. Malzeme kalitesi olarak da çok iyi.
0 Likes
İlhanEfe
Active Level 10
Galaxy S
Bence suanda ikisi esit bana gore suan sadece a55 daha guncel
0 Likes
RaGoN
Active Level 9
Galaxy S
A55
0 Likes
Galaxy S
S21 Ultra kadar şık bir telefon olmadı galiba. 3.5 yıllık olsa da bugün sıfırı olsa alırım
0 Likes
RaGoN
Active Level 9
Galaxy S
Kişiden kişiye değişir tabii ki ama ben S22 Ultra, S23 Ultra ve S24 Ultra'nın arka tasarımlarını daha çok beğeniyorum. Bana göre daha sade ve çok daha şık. Bir de bana mı öyle geliyor yoksa Vivo, V30'un tasarımını S20 Ultra'ya mı benzetmiş?
0 Likes