cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Bir kullanıcı arayüzü güncellemesi ile animasyonların akıcılığını artırın.

(Topic created on: 08-21-2024 03:29 PM)
652 Views
axeno
Expert Level 3
Options
Galaxy S

Konuyla ilgili olarak, üç gün önce yayınlanan One UI Home güncellemesini sürüm numarasıyla birlikte paylaşacağım.

Öncelikle, güvenilir kaynaklardan One UI Home 15.5.03.1 sürümünü indirin ve ardından kurulumunu yapın. Kurulum tamamlandıktan sonra cihazı yeniden başlatmanız yeterli olacaktır.

Bir buçuk gündür kullanıyorum ve ilk izlenimlerimi sizinle paylaşmak istiyorum:

Navigasyon tuşu artık çok daha akıcı çalışıyor. Daha önce düzgün çalışmıyordu.

Kamera uygulaması açılırken başka bir uygulamaya geçmek zahmetli oluyordu. Kamera uygulamasının açılıp kapanması hızlandırılmış ve daha akıcı hale getirilmiş.

Arayüz takılmaları azaltılmış ve widget'lar gözle görülür şekilde iyileştirilmiş.

Önerim kesinlikle kurmanız yönündedir.

Dipnot: Tamamen doğruluk payı olmasada S serisi için gelişmeler var sanırım.

Test edilen cihazlar: S23U, S24U, S24 Plus, S24, S23.
batuhanünver
Active Level 4
Galaxy S
peki yedekleme yapmadan yüklediysem
0 Likes
dromioA25_5G
Active Level 7
Galaxy S
yedekleme y yapmadan yüklediysen.ana ekran ayarlarina gelip sag usten güncellemeli kaldır de.ana ekran düzenin sıfırlanır sadece o kadar.bastan düzenlrsin o kadar
batuhanünver
Active Level 4
Galaxy S
tamamdır sağolasın
0 Likes
Albattros
Active Level 8
Galaxy S
Sizlere söyle dip not geçiyim eğer şansınıza güvenmıyorsanız hiç bulaşmayın az biraz daha bekkleyin ve daha güvenilir ve kafanız rahat şekilde kullanınız çökme olabilir apk olduğu içi pek güvenli olmayabilir en iyi beklemek
0 Likes
axeno
Expert Level 3
Galaxy S
Güvenilirlik bahane genel olarak. Değisen tek sey arayüz animasyon.

Zaten bu sürüm official bir sürüm. S23 ve s24 serisi için. Türkiyeye gelene kdr indirilip kullanılabilir.
0 Likes
Albattros
Active Level 8
Galaxy S
Çökme ve donmalara karşı tedirgin olacağıma beklemek daha cazip
0 Likes
BurakEA
Active Level 8
Galaxy S
Diğer cihazlar için resmi sürüm gelicek mi peki s21 serisi ve s22 için
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Bilgilendirme İçin Teşekkürler 😊👍
Dipoll
Active Level 4
Galaxy S
Bende apk kurup denedim ancak telefon aşırı ısınmaya başladı güncellemeyi kaldırdım, arayüze belirgin bir iyileşme var ancak yine de resmi sürümü beklemekte fayda var
axeno
Expert Level 3
Galaxy S
Official sürüm zaten hocam. Fakat her cihaz için optimize değildir. Ondan beklemek mantıklı seçim olacaktır.