cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Bir daha Samsung ekosistem yapmam

(Topic created on: 06-14-2025 02:32 PM)
180 Views
Citos
Active Level 8
Options
Galaxy S

2 adet S serisi telefon 1 adet S serisi tablet 2 adet wearos watch var, beyaz eşya,soundbar, monitör vs. Son 1 haftadır yaşadığım cihaz senkronizasyon sorunları ve aktif kullandığım S22 cihazımdaki uygulamaların çökmesi (S24 de de aynı sorunlar var) arkaplana aldığım uygulamaları kendiliğinden kapatması cihazlardan soğumama son noktayı koydu. Bundan sonra Samsung cihaz almam, Samsung alırım kafam rahat olsun dedim, stres topuna döndüm. Yeter artık 😡

9 Comments
Hasan_sklk
Active Level 6
Galaxy S
Uygulama çökme sorunu yaşamayan bi benim heralde bende Uygulama çökme hatası hiç olmadı
Bekir_S22_S24
Expert Level 3
Galaxy S
Hayatımda bir kere s22 ve s24 dahil uygulama çökmesi telefon cökmesi yasamadım siz nasıl oluyo beceriyosunuz arka planda uygulama kapanmasın diye ram plus acıkmı sonra arkada bir sürü uygulama açık bırakıyorsanız ram yetsin diye diğer açtıgınız uygulamaları kapatmak zorunda bu detayları kaçırdıysanız bunları yaşamanız normal
0 Likes
Citos
Active Level 8
Galaxy S
Cihaz kullanmayı çok iyi biliyorum. İstesem içinden geçerim, ama ben neden uğraşayım, Samsung düzeltsin. Napıcam alışveriş yaparken uygulamaları kapatıp, kapatıp açıcam mı? Bonus flash ile ödeme yapamıyorum uygulama çökmesinden.
0 Likes
ienes
Expert Level 5
Galaxy S
Valla reis eski yeni bircok Samsung cihaz kullandım bahsettiğin sorunu hiç yaşamadım
Citos
Active Level 8
Galaxy S
Valla mayıs güvenlik yaması gelene kadar ben de yaşamamıştım.
0 Likes
XASQUEL
Expert Level 5
Galaxy S
Benim A54te bile olmuyor siz nasıl yaşadınız
0 Likes
Citos
Active Level 8
Galaxy S
O sorunun cevabı bende değil Samsung da, cihaz loglarını bile gönderdim. Her güne bir uygulama çöküyor, dün insta çöküyordu, bugün WhatsApp ve bonus flash çöküyor, uygulama silip yüklemek çözüm değil, çözüm eski sürümü bulup sonra güncelleme ile yükseltmek. O zaman bir kaç gün düzeliyor.
0 Likes
Kazikate
Expert Level 4
Galaxy S
Cihazlarda sorun var sanırım. Asla normal değil çünkü. Daha önce yaşayanı görmedim.
Citos
Active Level 8
Galaxy S
Evet normal değil biliyorum, daha önce bende yaşamadım hiç mayıs yaması gelene kadar