Original topic:

Bilindigi uzere tab s10 plus icin koreye one ui 8 geldi bir gun gecirdim

(Topic created on: 10-01-2025 06:15 PM)
100 Views
Adalences
Active Level 6
Options
Galaxy S

Kucuk bir yorum yapalim dedim oncelikle gec gelen bi guncelleme bu net zaten ikinci olarak now brief muhabbeti kilit ekraninda calismiyo direk gozukmuyo bile dex modu artik sadece kablosuz bir monitore baglandiginiz zaman kullanabiliyosunuz (kore oldugu icin farkliliklar olabilir bilmiyorum yarin yani 2 ekimde globale gelecek ordanda bakarim) ama dex yerine arayuzu dexle karisik bisi yapmaya calismislar windows kullanan varsa eger ordaki mantik gibi farkli farkli masaustuler olusturyoruz bence dexin gitmesi kotu olmus gelelim arayuz animasyonlari vs kismina uygulama gecis animasyonlarinda soylr bisi olmus eger ultra model yada tablet kullaniyosaniz **bleep** etmissinizdir uygulamaya tikladiginiz zaman acilirken tum animasyonu ekranin kenarlarina ayni sekilde dagitmaya calisiyolardi oda guzel gozukmuyodu bundan vazgecmisler ikonun masaustundeki yerine gore milisaniyelik farkla hangi tarafa daha yakinsa once ok kisim doluyo ardindan uzak kisim doluyo daha akici olmus arti bug olarak hava durumu uygulamasina girdiginiz zaman yukari asagi kaydirirken ekran sanki 20 fps gibi hissettiriyo buyuk ihtimalle duzeltirler ama sizede son bi sormak istedigim bir soru var one ui8 guncellemesini almis telefonlar icin soruyorum bunu tabletler degil hala play store girip samsung experience ana ekrani yuklu olarak gozukuyor mu eger gozukuyorsa telefonda bu guncelleme animasyon akiciligi acisindan cokda bi **bleep** yaratcagini dusunmuyorum

1 Comment
Adalences
Active Level 6
Galaxy S
Bu arada efootbali yani pesi hala 720pde oynuyoruz onuda duzeltememisler
0 Likes