cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Bilgisayarda dex bağlantısı ve telefonun şarj olması

(Topic created on: 07-31-2024 09:15 AM)
206 Views
NbNil
Active Level 4
Options
Galaxy S
Usb typc kablo ile bilgisayarda dex bağlantısı yaptığmızda telefon aynı zamanda şarj oluyor. Gün boyu bağlı kaldığı süre boyunca şarj olması iyi değil. Bunun önüne geçmek için rutin kullanıyorum. (Rutin; şarj %100 e gelince şarj olmayı sonlandırıyor ancak pil seviyesi aşağı inince tekrar şarj olmaya başlıyor )
Acaba başka bi yolu var mı? Mesela usb ile bağlantı seçeneklerinde şarj etme gibi bir seçenek yok diye biliyorum. Bilgisi olan var mı?

3 Solutions

Accepted Solutions
Solution
uthKhu
Active Level 5
Galaxy S
Bende ayni sorundan cozum ariyordum bir sure once çünkü hem telefonu sarj edip hem dexi kullanmadi isindiriyor da telefonu ben sonrasinda denemedim ama aklima sey gelmisti dexe baglamadan once pil koruma kismindan yuzde 80 in üzerinde olunca sarji kesme özelliğini acarsan belki 80 den sonra sarj olmasını durdurursun en azından

View solution in context

Solution
Tellioğlu
Active Level 6
Galaxy S
Aşırı ısınmadığı sürece gün boyu şarjda kalmasının hiçbir zararı yok.

View solution in context

Solution
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Kablosuz olarak bağlanabiliyordu yanlış değilsem. Hatta geçenlerde denemiştim.

View solution in context

5 Comments
Solution
uthKhu
Active Level 5
Galaxy S
Bende ayni sorundan cozum ariyordum bir sure once çünkü hem telefonu sarj edip hem dexi kullanmadi isindiriyor da telefonu ben sonrasinda denemedim ama aklima sey gelmisti dexe baglamadan once pil koruma kismindan yuzde 80 in üzerinde olunca sarji kesme özelliğini acarsan belki 80 den sonra sarj olmasını durdurursun en azından
Solution
Tellioğlu
Active Level 6
Galaxy S
Aşırı ısınmadığı sürece gün boyu şarjda kalmasının hiçbir zararı yok.
Solution
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Kablosuz olarak bağlanabiliyordu yanlış değilsem. Hatta geçenlerde denemiştim.
HeraLDik_S24U
Active Level 8
Galaxy S
Evet, bağlanıyor..
NbNil
Active Level 4
Galaxy S
Teşekkürler yorumlarınız için