Original topic:

Bildirim sesi geliyor ama bildirim yok

(Topic created on: 04-25-2025 01:30 PM)
232 Views
Bobo17
Active Level 3
Options
Galaxy S

Herkese merhaba

Bazen bildirim sesi geliyor ( bildirim sesimle aynı ) en son ekran kilidini açtıktan sonra geldi. Ama ortada herhangi bir bildirim görünmüyor. 

Model: S24 ultra
Bildirim geçmişinde bir şey görünmüyor,
Bildirim uyarılarını tekrarla kapalı,
Kilit ekranı gösterilecek bildirimler
sadece uyarı bildirimleri seçili.

Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
0 Likes
4 Comments
cenk67
Active Level 6
Galaxy S
S23 kullanıyorum. Bu zamana kadar bir 4 5 kez yani nadiren de olsa benzeri başıma geldi. Bildirim sesi geliyor ama bildirim yok ortada. Muhtemelen sistemsel bir karışıklıktır. 1 yil içinde sadece 4 5 kez başıma geldiği için çok onemsemedim acikcasi. Bildirim tekrarı falan da kapalı dediğiniz gibi. Çok **bleep** olmuyorsa üstüne düşmeye gerek yok diye düşünüyorum. Dediğim gibi arada işletim sisteminin kafası karışıyor olabilir.
Bobo17
Active Level 3
Galaxy S
Çok fazla olan bir şey değil. Ama olur-olmadık zamanlarda olunca can sıkıcı oluyor. Sorunla alakalı kesin bir bilgi de yok. Gerçekten garip bir durum.

Cevabın için teşekkürler.
cenk67
Active Level 6
Galaxy S
Rica ederim. Buna çok fazla çözüm uretilebilecegini zannetmiyorum. Yapmadığımız ya da eksik yaptığımız bir ayarlamadan kaynaklı olduğunu da düşünmüyorum ki düzenli aralıklarla telefonu sıfırlarım ya da kalinti dosya temizliği falan da yaparım işletim sistemi temiz ve rahat çalışsın diye. Buna rağmen nadiren de olsa bu oluyorsa sistemseldir diye dusunuyorum. Benden kaynaklı olabileceğini düşündüğüm tek şey şu olabilir; uygulamaların çoğunu batarya tasarrufu için arka plan kullanimini kisitla şeklinde ayarlıyorum. Bu da uygulamayı arka planda kapatmaya zorluyor. Boyle durumlarda bildirim gibi şeylerde cihazın kafası karışabiliyor. Eğer siz de buna benzer bir ayarlama yaptıysanız olabilecek tek sebep budur diye dusunuyorum.
Galaxy S
Telefonun arkasında kart kimlik vb şeyler varsa çıkart sorun çözülcek nfc okuma yapmaya çalıştığı için bildirim veriyor
0 Likes