SamsungaYeniGec tim
Beginner Level 2
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Arkadaşlar Merhaba İphone dan s25u ya geçtim bir çok özelliğine alıştım fakat. Bildirim geldiğinde ekran uyanmıyor küçük bir simge olarak çıkıyor. İşin aslı diğer android telefonlarda da var. Samsungta birşey eklemeden yüklemeden bunu yapamıyor muyuz? 2025 yılındayız bildirim gelince göremiyorum.
5 Comments
Ecrịn
Expert Level 2
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-17-2025 10:16 PM in
Galaxy S
Play store üzerinde, "Glimpson Notification" uygulamasını deneyebilirsiniz.
SamsungaYeniGec tim
Beginner Level 2
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-17-2025 10:33 PM in
Galaxy S
Eklemeden yüklemeden orjinal ekipman diye yazdım aslında. Dediğiniz programı denedim 1 saniye sonra uyanıyor 25 ultra kullanıyorum bildirim için snapdragon 8gen1 işlemci bile 1 saniye bekletiyor.işin saçma yanı s9 plus a da yükledim aynı programı ikisindede aynı zamanda senkron olarak 1 saniye bekletiyor. 2025 yılında böyle bir talepte bulunmak beni utandırdı açıkçası. Xiaomide bile uyanıyor.
Mst96
Active Level 8
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-17-2025 10:20 PM in
Galaxy S
Samsungun ülkemize uyguladığı gereksiz tarife, yazılımı bile kötü haliyle kullanıyoruz, kaç kere yazdım canlı destek bağlandım, düzeltin şunu diye konsept gereği böyle diye cevap aldım her seferinde, yıllar geçtikçe yazılım daha da çöp yapıyor Samsung ülkemize, eski Android versiyonlarda ince ayarlar vardı şuan bir çoğu yok kaldırıldı . Bildirim gelince ekran nasıl uyanmaz bu nasıl saçmalık
SamsungaYeniGec tim
Beginner Level 2
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-17-2025 10:36 PM in
Galaxy S
Kesinlikle haklısınız. Konsept denilen şey böyle olmaz diğerlerinde olmayanı koyarsanız konsept olur. Mesela bir araba markası piyasaya çıkmadan önce konsept olarak üretilir sonra üretime geçilir. Konsept yenilikçi anlamını taşıdığı için. Bunlar daha konseptin kelime anlamını bilmiyorlar.
Mst96
Active Level 8
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-17-2025 10:40 PM in
Galaxy S
Evet maalesef öyle, daha da kötüsü ucuz telefonu da aynı, pahalıda aynı