cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Bildirim ayarları

(Topic created on: 12-22-2023 09:18 PM)
279 Views
Deledon
Active Level 3
Options
Galaxy S

Merhaba önceden a50 kullanıyordum hiçbir özel ayar yapmadan shazam ve spotify bildirim panelindeki hepsini temizle kısmına bastığımda orda ki kullandığım işe yarar bildirimler silinmezdi yani shazam için direkt bildirim panelindeki bildirime basınca aktif olması mesela ama s23 ultraya geçtim ve temizleye basınca ikiside gidiyor bunları kalıcı olarak orda tutmanın bir yolu yok mu acaba ? Biraz uzun oldu ama okuyan ve yardım edenlere teşekkürler.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Bakırçay
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Deledon,

Cihazın yazılım konsepti gereği bildirimleri temizle dediğinizde hepsi silinmektedir. Geliştirilmesini istediğiniz görüş ve önerilerinizi bize bildirebilirsiniz. 

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
4 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
İşe yarar dediklerin için ayrıca bildirim panelinin olması ve izinlerin açık olması gerekir.Mesela müzikçalar,ekran kaydedici vb.uygulamalar sürdkli bildirim paneli için açık olma durumu var.1703269489093.jpg1703269489150.jpg1703269489223.jpg
0 Likes
A145F
Active Level 8
Galaxy S
Yeniden Başlatmassan Niye Kaybolsun.
0 Likes
Deledon
Active Level 3
Galaxy S
Bende onu soruyom zaten dayı ne bileyim ben yalan mı söylicem
0 Likes
Solution
Bakırçay
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Deledon,

Cihazın yazılım konsepti gereği bildirimleri temizle dediğinizde hepsi silinmektedir. Geliştirilmesini istediğiniz görüş ve önerilerinizi bize bildirebilirsiniz. 

Teşekkürler.
MOD

0 Likes