cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Bi küçük özeleştiri yapalım mı ?? 👇🏼

(Topic created on: a month ago)
248 Views
CGRZBN
Expert Level 3
Options
Galaxy S
İphone savunmak için söylemiyorum ama genelde samsung kullanıcıları iphone kullananlar için bunlarda akıl yok teknoloji özürlüleri ruh hastaları vs gibi keskin cümlelerle eleştirirler ya. Bunu yaparken çeşitli sebepler arasından tutundukları en büyük sebepte 60 hz telefona o para verilir mi falandır ya. Soruyorum bugün samsung dışındaki android herhangi bi markanın amiral gemisi cihazını samsungdan çok daha ucuza alıp kullanan adam bu samsung kullananlar ruh hastası bunlarda akıl yok o kadar para veriyolar ekranları 144 hz bile değil kutusundan şarj aleti bile çıkmıyor bizim kutudan 100w şarj aleti çıkıp 15 dakikada tam şarj ederken onlar hala 25w şarj aletine dünya para verip bir buçuk saatte anca şarj edebiliyolar işlemcileri (exynos) benim cihazımın işlemcisinin yanında çöp kameraları benimkinden iyi değil benim ekranım 4000 nit parlaklığa çıkarken onlarınki yarım kadar bile değil (bunları daha çoğaltabilirim) dese ne dersiniz? Yani siz iphone kullanan adama teknoloji özürlü hiç akıl yok ruh hastası dersiniz sizden çok daha ucuza çok daha donanımlı android bir amiral gemisi kullanan bi adamda gelip size bunlarda akıl yok ruh hastaları der. Ve büyük ihtimalle hoşunuza gitmez. Siz en fazla dersiniz ki tamam daha iyi donanımlara sahip amiral gemisi android cihazlar var ama samsung yani yazılımı arayüzü güncelleme sözü falan kalite sonuçta ve ben bunu tercih ediyorum. İphone kullanan adamda tamamen aynı sebepler ve belki daha fazlasından dolayı bende iphone tercih ediyorum der. Bunun sonu yada bi matematiği yok. Rasyonel değil zaten. Herkes beklentilerine hangi cihaz cevap veriyosa onu kullanır. Yani sizde haklısınız iphone kullanan adamda haklı başka bi marka amiral gemisi android cihaz kullanan adamda haklı. İnsanların tercihlerini hiç akıl yok teknoloji özürlü 60 hz telefona o para mı verilir bunlar ruh hastası falan diyecek derecede keskin olarak eleştirmeyi bence bırakın derim. Siz onlara yaparsınız başkasıda size yapar.. Teşekkürler
28 Comments
samsung43
Active Level 4
Galaxy S
Ben daha önce ıphone kullanmadım daha doğrusu telefonu pek sevemedim ama kullananlara saygım var her insan özgürdür ve sevdiği şeyi alır ve kullanır kimse bunu yargılamayaz veya laf edemez
CGRZBN
Expert Level 3
Galaxy S
Haklısınız. Bunu anlatmaya çalışıyorum. Maalesef bir çok kişi yargılıyor. Halbuki sizin dediğiniz gibi kimsenin yargılamaya hakkıda yok. Heleki böyle basit konularda
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Çok doğru 🙏 bende hiç ios kullanmadım canım istemiyor mu evet istiyor ama samsung'dan da kendimce memnunum eksikleri yok mu elbette ki var ama her markada eksik noktalar vardır Apple Samsung Xiaomi gibi markalar sektörde bir şekilde kendilerini belirli noktalarda geliştirmiş ve isimleri bilinen markalar sevmek sevmemek beğenmek beğenmemek bunlar tamamen öznel yani kişiden kişiye göre değişen şeylerdir
CGRZBN
Expert Level 3
Galaxy S
Aynen tolga katılıyorum. Sevmeyebilirsin. Markayı eleştiredebilirsin. Ama tercih edip kullanan indanlara hiç kafa yok hiç akıl yok falan demek saygısızlık bi yerde. İnsanların farkındalığı seninki gibi olsa öyle demezler zaten
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Markanın eksiklerini söylersin belirtirsin zaten bunu herkes yapıyor her marka için bu böyle Ama kimseye de niye gittin bunu aldın çöp telefon aldın Neden bunu kullanıyorsun sen de hiç mi kafa yok gibi şeyler diyemezsin çünkü para senden çıkmıyor
CGRZBN
Expert Level 3
Galaxy S
Aynen öyle. İşin kötü kısmı o diyemezsin drdiğin şeyi herkes çatır çatır söylüyor. Yanlış olan bence bu. Yoksa markayı sabaha kadar eleştir
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Evet aynen öyle sonuçta markayı eleştirebilirsin belli noktalarda dediğim gibi bu her markada oluyor marka da kullanıcılarını dinlemek zorunda az çok daha iyi satış rakamlarını diğer modellerde ulaşabilmesi ve eksiklerini kapatabilmesi için
CGRZBN
Expert Level 3
Galaxy S
Ve her marka maalesef belli bi oranda dinliyor kullanıcılarını. Bak ısrar ve inatla bixby'e Türkçe dil desteği gelmiyor mesela. Napalım yapacak çok bişey yok..
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Aynen öyle ama her şey bir anda olmaz bu hiçbir markada öyle değil illaki bir şekilde beklemek gerekiyor