cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Bi Yardımcı Olur Musunuz?

(Topic created on: 10-06-2024 09:32 PM)
371 Views
YasKo36
Active Level 4
Options
Galaxy S

Arkadaşlar selamlar cihaz hafızasında ki bütün görüntüleri sd karta taşıdım. Galeri de görünmüyor. Dosya yöneticisinde görünüyor. Daha önce böyle olmuyordu. Var mı bunun bir çözümü. Lütfen yardımcı olun...

image

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
EDogann
Active Level 1
Galaxy S
Bunun bir çok sebebi olabilir,

Bilgisayarda biçimlendirilen kartın telefon ile uyumlu olmaması, taşıma işlemi yaparken default klasör adının değişmesi nedeni ile galeride görünmüyor olması gibi sıralayabiliriz.

Tavsiyem DCIM klasörünü kendiniz oluşturup tüm resimleri o klasöre aktarmanız ve kullandığınız galeri uygulamasından tablar arası geçiş yaparak resimlerinize ulaşabilirsiniz. Bazen google fotoğraf uygulaması ile telefonun kendi uygulamasını karıştıranlar oluyor benim bahsettiğim telefonun kendi uygulaması.

Umarım çözüme kavuşur, kolay gelsin.

View solution in context

30 Comments
mertys
Active Level 7
Galaxy S
Knk kullandığım o dosya yöneticisinin ön belleğini temizle bide verileri sil yap düzelebilir.
YasKo36
Active Level 4
Galaxy S
Yaptım şimdi ama olmadı.
mertys
Active Level 7
Galaxy S
Knk resimde o işaretlediğim yerleri temizliyip sil yaptıysan doğru yapmışsındır dediğine göre düzelmemiş ozaman uygulamayı güncelle yine olmadıysa başka bi yolu var mı bilmiyom 1728240144489_1728240144474_0.jpg
YasKo36
Active Level 4
Galaxy S
Tamamdır eyvallah
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Yeniden başlat cihazı duzelmese kartı çıkart baştan takın yine düzelme olmaz ise galeri uygulamasının verilerini silin
YasKo36
Active Level 4
Galaxy S
Yine olmadı. Çıldıracağım.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Durumu uzaktan erişim ile kontrol ettirin. Samsung müşteri hizmetlerini arayın kayıt oluşturun cihazı incelesinler. 4447711
YasKo36
Active Level 4
Galaxy S
Aradım az önce ama mesai saatleri dışında oldukları için ulaşamadım. Yarına kaldı artık.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Yarin ara evet