Original topic:

Beni geçene helal olsun

(Topic created on: 07-20-2025 12:16 AM)
324 Views
TechRawen-A34-5G
Expert Level 5
Options
Galaxy S

image

5 Comments
-bekir-
Expert Level 5
Galaxy S
Yaptıklarımız hiç de iyi şeyler değil gerçekten farkında olmadan sosyal medyanın esiri haline geldik üzülüyorum çünkü zamanımızı ülkemize kendimize ya da geleceğimize hiçbir katkı sağlamayacak işler için harcıyoruz üstelik bu anlamsız uğraşları birer başarıymış gibi sunuyoruz kendimi de bu durumun dışında tutmuyorum hiçbirimiz kendimize bir sınır koymuyoruz yeni şeyler öğrenmek kendimizi geliştirmek hayatımıza değer katacak bilgiler edinmek yerine saatlerimizi gereksiz uygulamalarda harcıyoruz bu gerçekten çok acı yaptıklarımız ne Türk milletinin karakterine ne de bu ülkenin onurlu tarihine yakışıyor daha kötüsü bu yanlışları birer erdemmiş gibi göstermeye çalışıyoruz kötü davranışlar alkışlanıyor ölçüsüzlük takdir ediliyor oysa bu davranışların hiçbirinin övgüyü hak eden bir tarafı yok bir kişinin örneğin tiktokta saatler geçirdiğini duyan diğerleri ona helal olsun diyor neye helal zaman israfına mı kendi yozlaşmamızın farkında bile değiliz artık doğruyla yanlışı ayırt edemez hale geldik bu çok tehlikeli bir durum eğer halk olarak bu gidişata dur demezsek bu rehavetin bu umursamazlığın bedelini yalnız biz değil bizden sonraki nesiller de ödeyecek artık uyanmalıyız sosyal medya esaretinden kurtulmalı kendimize gelmeliyiz gündemdeki sorunlara sessiz kalmak yerine çözüm için elimizi taşın altına koymalıyız eğer böyle devam edersek çocuklarımıza miras bırakacak aydınlık bir Türkiye kalmayacak senden tek bir ricam var haftalık olarak sosyal medyada geçirdiğin süreye bir bak örneğin tiktokta geçirdiğin zamanı düşün o süreyi bir kitap okuyarak bir ders çalışarak bir beceri geliştirerek geçirsen bir düşün sen değişirsen sen gelişirsen sen kültürlenirsen geleceğimiz de seninle birlikte değişir unutma bir kişi bir kişidir ama doğru yolda atılan bir adım zamanla domino etkisi yaratır bugün attığın adım yarın bir neslin kaderini değiştirebilir.

Umarım dikkate alırsın. 🙏 🙏
kereewm
Expert Level 4
Galaxy S
Eline sağlık dostum ❤👏
Galaxy S
👏👏👏😉
Galaxy S
A351752962535627.jpg
0 Likes
gercekronaldo
Active Level 9