cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Batarya

(Topic created on: 03-10-2025 12:22 AM)
147 Views
furkanS23fe
Active Level 3
Options
Galaxy S

Gezinirken denk geldiğim bir gönderi sonrasında cihazımın pil sağlığını kontrol ettim ve cihazımın tam şarj sonrası bataryasının maksimum 14 saat gittiğini gördüm. Okuduğum gönderide A serisi bir telefon sahibi, 22 saatten 16 saate düştüğünü söylüyordu; neyse ki yorumlarda sıfırlama sonrası pilin tekrar kalibre olması gerektiği açıklanmıştı. Ancak ben telefonumu alalı 8 ay kadar oldu ve yakın zamanda hiç sıfırlamadım, yani kalibre olması bir seçenek gibi görünmüyor. Telefonum kendini otomatik olarak cumartesi günleri yeniden başlatıyor ve bunların dışında arka planda 7/24 Proton VPN çalışıyor. Pil sağlığımın olması gerektiği gibi olmadığını düşünüyorum. Sorun nedir?

2 Comments
Teknisyennn
Active Level 3
Galaxy S
Vpn kapat sürekli arka planda çalısıyor ve yavaşlatıyor bendede aynı sorun var sürekli süresi uzuyor 3 yıldır kullanııyorum mobil veri acıkken sarz suresi uzuyor wifi geçince normale dönüyor 🙏
Aamon
Active Level 3
Galaxy S
Proton VPN sürekli çalıştığı için fazla pil tüketiyor. Bir süre kapatıp test edebilirsin. Zamanla pil kapasitesi doğal olarak azalır, 8 ayda büyük bir düşüş olmamalı ama kullanımına bağlı değişebilir. Otomatik yeniden başlatma sıfırlama kadar etkili değildir, tam bir fabrika ayarlarına döndürme pil kalibrasyonuna yardımcı olabilir. Pil sağlığını görmek için Samsung Members veya AccuBattery gibi bir uygulama kullanabilirsin. Son yazılım güncellemeleri sonrası pil tüketimi artmış olabilir. Güncellemeleri kontrol et ve gerekiyorsa fabrika ayarlarına dönerek test et.