cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Batarya performansı

(Topic created on: 08-09-2024 03:00 PM)
276 Views
attechmen
Active Level 3
Options
Galaxy S

Merhaba arkadaşlar samsung'ların çoğunda batarya %5'ten sonra çok hızlı bitiyor böyle bir sorunu olmayan bir model biliyor musunuz s23 ve s23 fe de var bu sorun kesin olarak bildiklerim bunlar orta segment ve üst segment telefonların hangisinde bu sorun yok 

15 Comments
Galaxy S
Ya arkadaş yüzde beşe kadar kullanmışsın zaten beşten sonra hızlı gitse ne gitmese ne çok takılmayın böyle şeylere ben yüzde yirmilere düştü mü şarja takıyorum zaten
attechmen
Active Level 3
Galaxy S
Ya arkadaş sen takılma sana takıl diyen yokki zaten takılan kişiye de niye takiliyorsun diye yazmanı gerektirecek bir şey de yok sorduğum soru kısa ve net cevabını bilmiyorsan başka cevap vermenin ne manası var
Galaxy S
Orta sınıfta üst sınıfta aynı samsungların hepsi aynı şimdi oldu mu
0 Likes
KİRMAN34
Active Level 7
Galaxy S
Yüzde 5 te telefon beni şarj et diye ağlıyor zaten yazılımsal bir müdahaledir bu. Telefon kapandığında içinde hiç şarj olmadığına inanmıyorum samsung önlemini almıştır onun
Npcbiri
Active Level 6
Galaxy S
Benim s22'de de var bu sorun hatta 2 tane s22 var evde ikisinde de var
0 Likes
Tolgaa94
Expert Level 5
Galaxy S
Bu bir sorun değil aslında her modelde var ve sistemin bilerek yaptığı bir şey bu
attechmen
Active Level 3
Galaxy S
Her model de olduğunu nereden biliyorsun
Tolgaa94
Expert Level 5
Galaxy S
Android sisteminin yapısı bu şekilde çalıştığı için her modelde görülüyor şöyle söyleyeyim pil %5 seviyesine indiğinde sistem cihazı kullanmamamız için %5'ten itibaren bataryayı hızlı bir şekilde tüketiyor bunun da esas nedeni şu sürekli cihazı bu şekilde kullanmak yani %5 ve altında kullanmak pil sağlığı için iyi olmayacağından dolayı yani şarjını cihazın tamamen bitirirsek pildeki yıpranma ve aşınma daha fazla olacağı için Android sistemi bunun önüne geçmek amacıyla böyle bir koruma sistemi kullanıyor yani sırf Samsung için düşünmemek lazım bunu Android cihazların tümünde var Bu
0 Likes
attechmen
Active Level 3
Galaxy S

Yanlış biliyorsun malesef sanırım Samsung dan başka telefon kullanmamissin

0 Likes