Original topic:

BETA PROGRAMINI ARTIK TÜRKİYE GELMESİNİ BEKLİYORUZ

(Topic created on: a month ago)
645 Views
TeknoB
Expert Level 1
Options
Galaxy S

Samsung neredeyse One ui 8.5 ile tüm cihazlarda giriş orta ve amiral gemisi modelleride dahil bi çok cihazı beta sürecine dahil etti ancak Samsung Türkiye ekibi neden dahil olmak istemiyor yada bununla alakalı çalışmalar neden yapılmıyor herkesten destek yorumu bekliyorum 🪄

9 Comments
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
Sizce türkiye dahil edilirse kaç kişi hataları bildirecek?
TeknoB
Expert Level 1
Galaxy S
Bir çok kişi bildirebilir ki sadece kullanıcılar ile olacakta bi süreç değil zaten Samsung yetkilisi tarafından destek verilmesi gerekir hata vs düzeltme gibi ki zaten bi sorun olduğu zaman global olarak artık herkes bunu bildiriyor yani yapılmaması için kesinlikle sorun yok
Yucifer999
Active Level 8
Galaxy S
Dediğiniz gibi, Türkiye'den kimse geri bildirim göndermez. Bizimkiler hataları bildirmek için değil, illa ki hemen güncelleyelim havasındalar.
gkhnn35
Active Level 6
Galaxy S
Keşke ama getirmezler geri bildirim atmıştım bende getirin diye
TeknoB
Expert Level 1
Galaxy S
Ne kadar çok tepki verirsek o kadar yapmak zorunda kalır sonuçta hizmeti satan bunu yapmak zorunda
gkhnn35
Active Level 6
Galaxy S
Haklısın darlamak gerek toplanıp tek başına olmuyor.
TeknoB
Expert Level 1
Galaxy S
Bende tek başıma geri bildirim önerisine bulunuyorum ancak toplu bir şekilde ancak olacak birşey
Galaxy S
Bu hainlik ve saygısızlıktır Samsung Tarafından Türkiye ye karşı. Dünya Sıralamasında Biz 3 cü Samsun kullananlar..
TeknoB
Expert Level 1
Galaxy S
Evet en çok kullanan ülkelerden bide ülkemiz