Resolved! Solved

Original topic:

BDH Servisi ve Yaşattıkları Rezalet Hakkında

(Topic created on: 12-16-2021 01:00 AM)
382 Views
Akınhamdi
Active Level 2
Options
Galaxy S

Herkese merhaba,

Böyle tatsız bir konu ile aranızda olmak  istemezdim ama hem Samsung BDH servisi ile yaşadığım süreci anlatmak hem de ne yapmam gerektiği hakkında tavsiye almak için bu yazıyı yazıyorum.

Olay üç günlük cihazımın ekranındaki gri, dikine çizgileri **bleep** etmemle başlıyor. Bahsi geçen gri çizgiler özellikle koyu renklere sahip içerikleri tüketirken kendilerini belli ediyor. Bunun üzerine müşteri hizmetleri ile konuşarak değişim talebiyle birlikte Samsung BDH yetkili servisine cihazımı gönderiyorum. Gönderir göndermez de elimdeki görselleri çözüm ekibi aracılığıyla servise iletiyorum. Anlayacağınız üzere buraya kadar her şey olması gerektiği gibi yürüyor fakat ne zaman ki inisiyatif BDH'ın eline geçiyor işte o zaman problemler baş göstermeye başlıyor: Cihaz bir hafta boyunca BDH'ta kalıyor ve bu süreç içerisinde tarafıma herhangi bir bilgilendirme yapılmıyor ben de ne yaşandığını anlamak üzere sürekli müşteri hizmetlerini arıyor zorla süreci öğrenmeye çalışıyorum. Bugün ise Yurtiçi Kargo tarafından cihazın teslim için dağıtıma çıktığına dair bir mesaj alıyorum ve doğal olarak da tepem atıyor. Bir servis yeni alınmış  cihazdaki bariz bir hatayı nasıl görmezden gelebilir, nasıl müşterinin sıkıntısını anlamadan "sorun bulamadık" diyerek emrivaki bir şekilde haber vermeden geri yollarlar? 

Cihazı teslim alır almaz gri bir görsel açıp yeniden test ettim ve sorunlarımın aynen devam ettiğini gözlemledim. Bu konuda ne yapmamı önerirsiniz? Sizce hemen şu aşamada hakem heyetine konuyu taşımalı mıyım? Tavsiyelerinize açığım dostlar.

İlk attığım ve ekrana ait görsellerin bulunduğu gönderi:  S20 FE, Ekranda oluşan gri çizgiler üzerine 

Not: Havalı poşete sarıp pek çok güvenlik koruması alarak gönderdiğim cihaz kutusunu olduğu gibi korumasız bir şekilde yollamışlar ve doğal olarak kargoda kutunun orası burası ezilmiş, el insaf artık.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Gediz
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Akınhamdi,

Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. İletişim bilgileriniz ve belirtmiş olduğunuz şikayetiniz, ilgili ekiplerimize iletilmiştir. En kısa süre içerisinde tarafınıza dönüş sağlanacaktır.

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
3 Comments
Crips
Active Level 4
Galaxy S
Direkt hakem heyeti hiç uğraşma ...
Karaprens61
Expert Level 1
Galaxy S
Kardesim bende 2 3 kere samsung s20 plus cihazimi gonderdim Ankara teknik servise ama ozelikle kargolamada boyle geri dönüşüm yapilmadi aksine güzel saglam bi sekilde kargoyla yollanmislardi.. neyse 2 göndersimde bi kac parca degisim yapildi cihazı bana gönderdiler ve arka kamera beyaz bi toz tansi kalmıştı tekrar srvisi aradim cihazi gonderilmesini gerektiğini incelmemiz gerektigini söylediler ben o sinirle hakem heyetine gidip basvuru yaptim. 1 2 hafta gecti samsung bana ulasip şikayettinizi geri almak sartiyla size telefon bedeli olan ücret iadesini yapacağını söyledi bende iadeyi yapin şikayetimi geri alirim dedim ve 1 hafta içinde para iadesi yapildi ve sikayetimi geri cektim.. yani onlarda biliyor bu sorunları emin ol. Ama kabullenmiyorlar ve nere kadar giderse politaksi uyguluyorlar. Hakkini git ara hic düşünmeden simdi s21 plus aldim suana kadar sıkıntı yasamdim 20 gun oldu🥰
0 Likes
Solution
Gediz
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Akınhamdi,

Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. İletişim bilgileriniz ve belirtmiş olduğunuz şikayetiniz, ilgili ekiplerimize iletilmiştir. En kısa süre içerisinde tarafınıza dönüş sağlanacaktır.

Teşekkürler.
MOD

0 Likes