cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

BİR SORU

(Topic created on: 01-14-2025 05:40 PM)
132 Views
_Erhan_
Active Level 5
Options
Galaxy S

Sizce elimdeki s24 ve tab s9+ ı satıp s25 ultra almalımıyım. Çok hoşuma gitti ve de büyük bir telefona ihtiyaç duyuyorum. Table satmadan alırsam biraz zorlanacağım için elimden tableti de satmam gerekiyor. Fikirlerinizi alayım :)

15 Comments
sepyadam
Active Level 10
Galaxy S
Büyük ekran ne kadar büyük olursa olsun bir cep telefonunda Tablet deneyimi vermez. Hali hazırda Tab s9+ ı daha az kullanıyor iseniz, cep telefonu önceliğiniz var ise söylediğiniz şey mantıklı. Bana sorarsanız Tablet ile film izlemek dışında (çizim yapmıyorsanız) cep telefonunlarından ekstra bir artısı yok.
_Erhan_
Active Level 5
Galaxy S
Şu **bleep** ders ve oyun için kullanıyorum ama büyük ekran bir telefonda bunlar için rahatça işimi görür
sepyadam
Active Level 10
Galaxy S
Katlanır telefonları da düşünebilirsiniz ama onları da tavsiye etmiyorum, henüz daha fazla geliştirilmeleri gerekiyor. Satın alırsanız da almaz iseniz de hayırlısı olsun.
_Erhan_
Active Level 5
Galaxy S
Katılıyorum. Şu **bleep** katlanır telefonların baya gelişmesi gerekiyor yoksa o da aklımda vardı ama o kadar para verdikten sonra kamerası benim için kesin iyi olmalı fold serisinde ise maalesef
YunusG
Active Level 10
Galaxy S
Cihaz henüz çıkmadan bir öneride bulunmak doğru olmaz. Çıktığı zaman bir mağazada inceledikten sonra değeceğini düşünürseniz alın derim.
_Erhan_
Active Level 5
Galaxy S
Teşekkürler
0 Likes
ienes
Expert Level 1
Galaxy S
Bence tablet elinizde bulunsun, dizi video izlemek ve çizim yapmak çok zevkli büyük ekranda
0 Likes
_Erhan_
Active Level 5
Galaxy S
Kesinlikle film izlemek çok iyi oluyor. Telefonda aynı zevki vermez katılıyorum
0 Likes
Galaxy S
Video icin s25 ultrada buyuklugu yetecektir sana ben s24ultra kullaniyorum onun ekrani bile yetiyor
0 Likes