cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

BİLDİRİM AYRINTI GİZLEME

(Topic created on: 07-06-2024 11:27 PM)
649 Views
VEZİROĞLU
Active Level 6
Options
Galaxy S
Samsung S23 Ultra'da bir uygulama açıkken bildirim geldiği zaman içeriği de gösteriyor. Fakat ben bu içeriği gizleyip yalnızca bildirim gönderen uygulamanın simgesi görünsün istiyorum. Bununla ilgili bir ayarlama var mı? Bilgisi olan varsa ve yardımcı olursa çok memnun olurum...
16 Comments
F-I-R-A-T
Expert Level 1
Galaxy S
Bu ayarı yapmalısınız 1720298498543.jpg
0 Likes
_Haftanin_
Active Level 7
Galaxy S
Ben bu linkte "Bildirim Kategorilerini Yönet" diye bir ayardan bahsettim kısa bir zaman evvelinde O ayarı aktif edersen halletmiş olursun. Orada ayrıntılı anlattım resimler de var. 👇
https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-A/Bildirimlerin-sadece-simge-olarak-gözükmesi/td-p/164944...
VEZİROĞLU
Active Level 6
Galaxy S
Çok teşekkür ediyorum. Hemen inceleyeceğim.
0 Likes
VEZİROĞLU
Active Level 6
Galaxy S
Seçeneği aktif ettim fakat uygulama ayarlarına nereden erişeceğimi bulamadım.1720339822901.jpg
0 Likes
_Haftanin_
Active Level 7
Galaxy S
Herhangi bir uygulamanın üzerine basılı tutun sağ üst köşede daire içinde " i " sembolü bulunuyor oradan Bildirimler seçeneğine basın sonrasında En altta Bildirim kategorileri diye bir seçenek var ona girdikten sonra geriye kalan ayarlar sana kalmış. Herhangi bir seçenekteki yani satırdaki bildirime girdiğinde söz ettiğim ayarlar orada çıkıyor. Yine başarılı olamazsan bu kez ekran kaydediciyle kaydedip sana gönderebilirim.
VEZİROĞLU
Active Level 6
Galaxy S
Çok teşekkür ederim
0 Likes
VEZİROĞLU
Active Level 6
Galaxy S
Söylediğiniz ayarı buldum ve değiştirdim. Umarım istediğin gibi olmuştur. Şimdi mesaj gelmesini bekleyeceğim
0 Likes
_Haftanin_
Active Level 7
Galaxy S
Çok kolay resimdeki gibiyken Uygulama sembolünün üzerine basılı tuttuktan "Uygulama Bilgilerinden" ve "Bildirimler" sonra gerisi önceden anlattığım gibi zaten.
_Haftanin_
Active Level 7
Galaxy S
Uygulama Simgesinin üzerine basıyoruz1720352444010.jpg
0 Likes