cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Büyük güne 3 gün kaldı heyecanlımıyız?

(Topic created on: 3 weeks ago)
178 Views
Negans
Active Level 4
Options
Galaxy S

Biliyorsunuz ki 22 Ocakta S25 serisi tanıtılacak ve beraberin de One UI 7 gelecek. Yepyeni bir sürü özellik ve çok daha akıcı animasyonlar. Bu güncelleme ile telefonunuz yepyeni bir şeye dönüşebilir. Ben çok merak ediyorum.

7 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Galaxy S
Solution
Enes96
Active Level 7
Galaxy S
Evet merakla bekliyoruz

View solution in context

Solution
Galaxy S
Umarım hemen dağıtılır

View solution in context

Solution
Galaxy S
One ui 6 merak edenlerde olmuştu zamanında sindi one ui 7 insan oğlu doyumsuz dur şahsen ben 5.1 kullanıyorum hala

View solution in context

Solution
kelyesa
Active Level 6
Galaxy S
a35im var, oneui7 beklediğim kadar akıcı olmazsa bir sonraki telefonum samsung olmayacak

View solution in context

0 Likes
Solution
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy S
Yoo niye heyecan içinde olduğunu bilmiyorum ama hayatımızda ne değişecek sadece bir marka yeni ürün ve içeriklerini anlatıp tanıtacak eskiler gibi daha dün de one ui 6 için de heyecan içinde olanlar vardı buda onun gibi bişi yani

View solution in context

Solution
Alicck
Active Level 3
Galaxy S
A35 İçin Çok İyi Bir Optimize Bekleme Ve **bleep** Samsung'un Bir Suçuda Yok

View solution in context

11 Comments
Solution
Galaxy S
Normal.
Solution
Enes96
Active Level 7
Galaxy S
Evet merakla bekliyoruz
Solution
Galaxy S
Umarım hemen dağıtılır
Solution
Galaxy S
One ui 6 merak edenlerde olmuştu zamanında sindi one ui 7 insan oğlu doyumsuz dur şahsen ben 5.1 kullanıyorum hala
Solution
kelyesa
Active Level 6
Galaxy S
a35im var, oneui7 beklediğim kadar akıcı olmazsa bir sonraki telefonum samsung olmayacak
0 Likes
Solution
Alicck
Active Level 3
Galaxy S
A35 İçin Çok İyi Bir Optimize Bekleme Ve **bleep** Samsung'un Bir Suçuda Yok
Alicck
Active Level 3
Galaxy S
Sonra iPhone'a Geçip iPhoneum A35'den Daha Akıcı Demezsin Umarım 😄😄
kelyesa
Active Level 6
Galaxy S
iPhone kullandım daha önce birader. Androidden şaşmam ben, s3 mini de kullandım j7 de kullandım a30 da kullandım daha birkaç farklı Android telefon daha kullandım. Optimize bekleme dediğin cihaz samsungun 2023 yılında en çok reklamını yaptığı cihaz. En çok satanlar listesinde dünyada başı çeken Samsung cihazlardan birisi. Optimize etmeyecekler de ne yapacaklar? iPhone'un tüm cihazları a35den daha akıcıdır doğruya doğru, ama iOS benum sevdiğim bir işletim sistemi değil. Ben tüketiciyim ve paramın hakkını isterim bundan doğal ne var? Samsung beni mutlu etmezse cihazımı değiştiririm
Alicck
Active Level 3
Galaxy S
Demek İstediğim Bazıları A Serisinden Memnun Kalmayınca Örnek Vereyim iPhone 15'e Geçip Samsung Şöyle Böyle Kötü Diyorlarda Sizde Öyle Olmazsanız Umarım Dedim 😄😄