cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Az daha tartışalım s21 fe ui8

(Topic created on: 04-22-2025 07:14 PM)
136 Views
60muhammed60
Active Level 7
Options
Galaxy S

S21 android 11

S21fe android 12
S21fe sd android 13 ile geldi
Bende exnosy 2100 modeli var

image
İlk aldıgı gunceleme buymuş 

image
Güncelmiyiz , epey gibi yerlerde 12 ile geldiyazıyo

Nerdeyse heryerdede 12 ile geldiği yazıyo millet 11 diyo
11 Comments
Galaxy S
Almayacak imkansız
0 Likes
Burçin-
Expert Level 5
Galaxy S
Gelecek gör bak .. Erkan resimi al vakti gelince paylaşırsın biri böyle yazmıştı diye..hadi eyvallah.kimseyede cevap yazmayacağım.gelmeyecek diyenler yorum yazacak teker teker 😂
0 Likes
Furkan1665
Active Level 8
Galaxy S
Hocam samsung normalde 3 yıl yazılım 4 yıl güvenlik güncellemesi veriyor şuan her telefona 7 ye 7 veriyor
0 Likes
Galaxy S
S21 serisiyle beraber S serisi 4 yıl yazılım 5 yıl güvenlik, S24 serisiyle birlikte sadece S serisi 7 yıl güncelleme alıyor.
enineboyuna06
Expert Level 5
Galaxy S
https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-S/S21-FE-Android-16-Major-sürümü-hakkında-soru/td-p/19031...

Burada gönderim var bununla alakalı. Major sürümü olarak bir tek Exynos versiyon alabiliyor. S20 FE zamanında olduğu gibi verilmeme ihtimali çok yüksek. Zaten yıllardır Knox sitesinde son sürüm Android 15 olarak görünüyor. Umarım alır diyorum ama çok düşük ihtimal.
Galaxy S
Dediğiniz gibi S20 FE'nin majörü E şu an, major ana seriyle aynı olacak diye bir kural da yok. Samsung da güncelleme konusunda çok beceriksiz zaten, ek bir cihaz için UI 8 tasarlayacaklarını zannetmiyorum
Furkan1665
Active Level 8
Galaxy S
Ama bazen verebiliyor birkere daha samsung canı isterse verir ama yazılım güncelleme desteği bitiyor
0 Likes
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
S21fe Android 11 ile çıktı Hindistan da 1 ay sonra Android 12 geldi ve ülkemizde 1 ay gecikmeli geldiği için direk majorlu bir şekilde 12 yüklü geldi

Ne olucağı belli değil yani cihaz one uı 8.0 alabilir de almayabilir de umarım alır 🙏
juliiett
Active Level 7
Galaxy S
S21 fe exynos kullancisi olarak alacak diye tahmin ediyorum Android 16 yi
0 Likes