Original topic:

Avrupa Ülkelerinde One UI 6 Programı Kaldırıldı

(Topic created on: 11-16-2023 01:47 PM)
218 Views
Aykut
Expert Level 5
Options
Galaxy S

Açıklanan son bilgilere göre Samsung One UI 6 yazılımında ciddi hatalar olduğunu ve bunları düzeltmek için çok fazla zamana ihtiyaç olduğunu açıklamış. Bu yüzden Avrupa ülkelerinde ki forum sayfalarından One UI 6 ile ilgili programları kaldırmışlar. 

Şu anda sadece s23 için dağıtılan güncelleme de hatalar olduğunu ve Kasım güncellemesi ile düzelecek diyen samsung onu bile yapmayarak ciddi anlamda sözünü tutamadı. 

Madem yazılımı oturtamadiniz niye insanları kandırdınız? Samsung başlı başına artık kötü bir firma yolunda ilerliyor. 

Aralık ayında da geleceğini düşünmüyorum. O yüzden güncelleme takıntısı olan arkadaşlar beklemeyin ve ne zaman gelecek diye soru sormayın. 

Bir çok yurt dışı samsung kullanıcısı samsungu bırakmaya başlamış. 

Zaten şu anda Samsung One UI 6 yerine One UI 6.1 çoktan geliştirdi ve s24 için ciddi şekilde stabil hale getirmeye çalışıyor. Belki de diğer cihazlar için One UI 6 yerine 6.1 gelebilir ama gözümden düştü artık Samsung

image

46 Comments
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Duz s22 ön kamerası bayağı pastel efekti veriyor bilemedim bende
Perperek
Active Level 2
Galaxy S
Düz seeileri hiç kullanmadım odakli 40mp kamera var s22ultrada her türlü detay aliyor.
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Duz s22 de de odaklı kamera var ama biraz sulu boya efektli
by35
Active Level 8
Galaxy S
Komedi ya gerçekten şimdiye kadar neyi test etmiş ki gerçi bu kadar çok telefon modeli olursa olacağı bu samsung firması ayağına sıkmaya devam ediyor samsung yine sınıfta kaldı bence
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Her zaman olduğu gibi hep sınıfta kalıyor
ARDAEFEGRP38
Expert Level 2
Galaxy S
ben herhangi bir sorun yasamadim suana kadar tek farkli sey eskiden task changer uygulamam calisiyordu ama suan default hale geldi
sss23
Active Level 6
Galaxy S
Bende hiç bir sorun yok gayet iyi akıcı pil konusu da iyi yani nasıl bir sorun muş bu da anlamadım gitti