Original topic:

Avrupa Ülkelerinde One UI 6 Programı Kaldırıldı

(Topic created on: 11-16-2023 01:20 PM)
253 Views
Aykut
Expert Level 5
Options
Galaxy S

Açıklanan son bilgilere göre Samsung One UI 6 yazılımında ciddi hatalar olduğunu ve bunları düzeltmek için çok fazla zamana ihtiyaç olduğunu açıklamış. Bu yüzden Avrupa ülkelerinde ki forum sayfalarından One UI 6 ile ilgili programları kaldırmışlar. 

Şu anda sadece s23 için dağıtılan güncelleme de hatalar olduğunu ve Kasım güncellemesi ile düzelecek diyen samsung onu bile yapmayarak ciddi anlamda sözünü tutamadı. 

Madem yazılımı oturtamadiniz niye insanları kandırdınız? Samsung başlı başına artık kötü bir firma yolunda ilerliyor. 

Aralık ayında da geleceğini düşünmüyorum. O yüzden güncelleme takıntısı olan arkadaşlar beklemeyin ve ne zaman gelecek diye soru sormayın. 

Bir çok yurt dışı samsung kullanıcısı samsungu bırakmaya başlamış. 

Zaten şu anda Samsung One UI 6 yerine One UI 6.1 çoktan geliştirdi ve s24 için ciddi şekilde stabil hale getirmeye çalışıyor. Belki de diğer cihazlar için One UI 6 yerine 6.1 gelebilir ama gözümden düştü artık Samsung

image

Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Gerçek ne yazık ki
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Artık samsungtan soğuma vakti gelmiştir benim için
heyo123
Active Level 9
Galaxy S
Uzun süre bekleyince zannediyozki sorunsuz gelecek ama çoğu modele sorunlu geliyo ben 13 ü yükledigimde gram hata yoktu bakalım 14 ü yükleyince ne olacak. Ama şuna şahit oldum ki Büyük OneUi güncellemelerinden sonra gelen 2 ya da 3 güvenlik güncellemesi optimizasyonu geliştiriyor. 4.aydan sonra gelen güncellemeler Büyük güncellemeye zarar veriyor. Yani android 14 yükledikten sonra maksimum 3 adet güncelleme yapın sonrası içi boş oluyo. Şuan benim yazılım çok stabil %100 memnunum ama kameraya yapay zeka seçeneği verecek samsung bunu merak ediyorum
Halil_97
Active Level 8
Galaxy S
Bu durumda s23 serisi icin guncelleme nolucak yeniden 13 e mi gecicek ?
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Hayır
Perperek
Active Level 2
Galaxy S
S22ultra da android auto da sorunlu özellikle çin cihazlariyla ve bur jaç avrupa aracıbda başka programla bağlaniyoruz.
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Kullanmadığım için bilmiyorum ben
Perperek
Active Level 2
Galaxy S
Kamera harici biraz fiyaskolu gidiyor s22 ve s23 ultra yazılımlari s23 ultra yurtdışi kullandım sonra tekrar s22ultraya döndüm, ilk yazılımı s23 ultra kotuydüki ayni sorun s20ultradan beri var aetık model yenilenirken stabil doğru yazılım ancal pturuyor, böyle devam ederse sanirsam farklı markaya döncem. Öteki markalar baya koptu
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
S22 de özellikle on kamerada sulu boya efekti var ve yüzü gereğinden fazla kırmızı yapıyor. Bu sorunu telefon ilk çıktığından beridir duzeltmediler. Kamera da sıkıntılar var ne yazık ki
Perperek
Active Level 2
Galaxy S
Bilmem ki huawei mate50 pro ve 60pro dan geçtim s22ultra ön kamerada ben doğru renk ve netliğe ulaşıyorum sıkıntı yok. Diğer markalar iyice pastel.