cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Astrophotgrafy ve Daha Fazla Kamera Özelliği Desteklenen Cihazlar Güncellendi 😍

(Topic created on: 04-06-2023 03:07 PM)
1362 Views
Alfatürk
Expert Level 5
Options
Galaxy S
Merhaba Sevgili Samsung Members Üyeleri,

Expert RAW, özel çekim teknikleri arasında çoklu pozlama ve astrofotoğrafçılık sağlar. Çoklu pozlama yoluyla birden çok çekim yaparak ve tek bir bileşik fotoğraf sağlayarak orijinal ve yaratıcı aşamalı fotoğraflar çekebilirsiniz. Ek olarak, gök cisimlerinin hareketine göre uyarlanmış çok çerçeveli sentez ve AI segmentasyonu yoluyla astrofotografi çekilebilir. Astrofotografi için desteklenen lensler, sensör özellikleri ve görüntü kalitesi dikkate alınarak seçilmiş

image

Desteklenen modeller: Expert RAW
S22 serisi (One UI 5.0 desteği tamamlandı), Z Fold4,ZFold3,ZFold2, S21 Ultra, S20 Ultra, Note20 Ultra'yı (desteklenmesi planlanmıştır) destekleyen tüm modeller
Çoklu poz lens desteği ve Astrofotografiyi destekleyen tüm lensler
 Destekleyen modeller : S21 Ultra Tüm lensler, Z Fold4,ZFold3,ZFold2 ve S20 Ultra/Note 20 Ultra - Yalnızca geniş açı lensler desteklemektedir.

Pro/Pro Video modunda ve Expert RAW'da ön kamera. Pro modunun hızlı çekim deneyimini korurken, kullanıcı tarafından seçilen çözünürlük oranı, görüş açısı ve yatay ters çevirme uygulanmış olarak 12 bit raw'ı destekleyebilen bir modeller seçilmiş seçilen modeller şu şekilde ;

S22 serisi, Z Fold4 - Pro/Pro Video ( güncellemesi devam ediyor), Expert RAW (desteklenecek)

Astro Hyperlapse: Gece gökyüzündeki yıldızları fotoğraflamanıza olanak tanıyan bir gece 300x hız işlevidir ve Yıldız İzleri seçilerek yıldız izlerinin fotoğrafı çekilebilir.
Desteklenen modeller: Gerçek zamanlı görüntü füzyon işleme için AP performansı ve sistem yapısı ve uzun süreli çekim için sensör özellikleri dikkate alınarak seçilmiş modeller şu şekilde : S22 serisi, Z Fold4,ZFlip4 ( güncellemesi devam ediyor)

Yeni Otomatik Çerçevele 

S22 serisinden başlayarak, kullanıcı tarafından seçilen bir kişi etrafında otomatik kadrajlama gerçekleştiren İzlemeli Çekim işlevi ek olarak desteklenir ve S23 serisi, kullanıcı tarafından seçilen kişi dışındaki alanlar için de otomatik kadrajlamayı destekler.

Kullanıcı tarafından seçilen alana göre otomatik çerçeveleme işlevi, izleme çekimi işlevi ve tanıma performansı dikkate alınarak desteklenebilecek seçilmiş modellere sahiptir.

Desteklenen modeller: S22 serisi, ZFold4,Flip4 (yazılım güncellemesi tamamlandı)

Daha önce gönderilerimde paylaşmıştım

Bu gelecek özellikleri Nisan ayı güncellemesi ile bazı cihazlarda aktif olarak kullanıma sunulacaktır. Expert raw güncellemesini en son sürüme yükseltmeyi unutmayın 😎

Yeni Kamera Özellikleri S23 Serisi ile sunulmaya devam edecektir 

Yeni bilgiler geldikçe arkadaşlar sizlere paylaşmaya devam edeceğim ,sağlıcakla kalın seviyorum sizleri 😍
22 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Ben ve Galaxy A52'im bu haberi okuyup birbirimize bakıyoruz.
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Bu özelliklerim çoğu donanımsal oluyor örneğin lensinde desteklemesi gerekiyor, yazılımsal özellikleri ilerleyen zamanlarda gelebilir
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Öyle. Yazılımsal olarak gelse de yeni serilere gelir. A52 cenaplarının alacağı bir Android 14 kaldı. Böyle şeyler A52'ye fazla. Obje silgisi bile almamış bir cihaz...
JoSePH52
Active Level 6
Galaxy S
A71 😂😂😂
Tolga67
Expert Level 5
Galaxy S
Gelmiş yine bize birseyler kardeşim çok sevindim emeğine ellerine sağlık bilgilendirme için teşekkür ederim 😍
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Rica ederim kardeşim, evet gelmiş istediğin özellik 😍
Tolga67
Expert Level 5
Galaxy S
Aynen kardeşim 😍😍
Arif33332
Active Level 7
Galaxy S
Yeni Otomatik Çerçevele  yi anlamadım:)