cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Artık bıkkınlık veren Android yazılım sorunları

(Topic created on: 11-23-2023 11:11 AM)
152 Views
s23256ufs4
Active Level 6
Options
Galaxy S

yeni aldığım s23 ile android 14 kullanmaya başladım. android 13 de bu kadar sorun yaşamıyordum. instagram neredeyse yok gibi. mesaj geliyor ama bildirim gelmiyor. ya da bildirimi okuyorum ama hala bildirim varmış gibi uyarı veriyor. bazen de hiç bildirim gelmiyor. windows üzerinden bildirimleri görürsem görüyorum...

güncellemeleri otomatiğe almama rağmen otomatik güncelleme olmuyor. her defasında girerek kendim kontrol ediyorum. kontrol ettiğimde de, güncelleme yok diyor. telefonu yeniden başlatıyorum ve tekrar kontrol ettiğimde, güncellemeler çıkıyor. bu sorun android 13'te de vardı. **bleep** da devam ediyor.  

samsung yazılım anlamında çok çok kötü. her defasında bir daha samsung almayacağım dediğim halde, kampanyalara kurban giderek yine alıyorum. samsungun yazılım anlamındaki yetersizliğinden bıktım artık. 

her gün yeni bir model telefon çıkartacaklarına biraz da yazılıma önem verseler bunları yaşamayacağız. telefon yazılımlarını düzeltmeyerek, sanki hiç bir sorun yokmuş gibi davranmak ve her gün yeni bir model çıkartmaya devam etmek, insanları kandırmak değil de nedir? 

6 Comments
MARSFB
Active Level 9
Galaxy S
Yoo android 14 çok akıcı olucak görcen
metobet
Active Level 4
Galaxy S
Uygulamalar bir sure kararsiz calisabilir,uygulamalarin kendi guncellemesiyle sorunlar ortadan kalkacaktir.yani uygulamalarin 14.e adaptasyon sureci
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Yedek alıp sıfırla cihazı
Hehahe
Active Level 6
Galaxy S
Yazılım sorunları yeni sürüme geçtiğinde her telefonda olur. Bakınız IOS 17 çok sorunlu çıkış gerçekleştirdi. En büyük nedeni de uygulamalar optimize tam edemiyorlar yeni sürüm için. Mesela yine IOS tarafında 17 çıktığı zaman instagram bozuktu. Deli gibi telefonu ısındırıyordu
s23256ufs4
Active Level 6
Galaxy S

2016 yılından bu yana samsung kullanıyorum. daha öncesinde de android kullanıcıydım. hiç bir markanın fanboyu olmadım olmam da. aklı başında olan insan; iyiye iyi, kötüye de kötü der. apple telefonlarını iyi yapan az sayıda modelinin olması. samsungun yazılım sorunları yeni modellerin entegrasyon sorunları yüzünden oluyor. her modelin kendine özgü kullandığı donanımlar var. bu donanımlara modelleri uyarlamak zor işler. bu kadar gereksiz yükleri yazılım ekibine yüklüyorlar. belki yetersizlik, belki de liyakatsızlık yüzünden bu sorunları yaşıyoruz. iosta da sorunları duyuyoruz ama buradaki kadar üst üste aynı sorunların devam ettiği sorunları duymuyoruz. s23ten önce kullandığım telefon, s21fe. o telefonda da aynı türden sorunlar yaşadığımı yazdım zaten. 2 yıla yakın kullandığım s21feden önce 5 yıl kullandığım s9+ da çok fazla sorunlar yaşadım. eğer samsung kısa zaman içerisinde bu sorunları düzeltemezse şerefim namusum üzerine konuşuyorum, bir daha ne samsung ne de android telefonu alırım.

samsung her hafta yeni model çıkartmayı bırakıp yazılım alanına yönelsin!

telefonunu yükseltmek isteyen kişilere önerim; eğer paranız yetiyorsa, diğer android telefonlarını bilmiyorum ama samsung androidten çıkın. zaten eskisi gibi apple ile aralarında devasa fiyat farkları yok. en azından bir süre apple kullanın. paranız yetmiyorsa telefonunuzu değiştirmeyin. kullandığınız telefon ömrü bitene kadar kullanmanızı öneririm.

Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba fe21s,

Yaşadığınız durumları incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

0 Likes