cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Artık şu sorunu çözsen mi Samsung?

(Topic created on: 04-22-2024 07:00 PM)
584 Views
yns21fe
Expert Level 2
Options
Galaxy S

image
One UI 6.0'dan beri S21 FE'de aynı hata var. (cihazı sıfırladım)

One UI 6.0 bu telefona çıkalı 5 ay oldu hâlâ şu klavye duruyor hatasını çözemediler. Nisan güncellemesi ile çözülür belki dedim ama yok hâlâ aynı hata devam ediyor. Bu kadar zor olmamalı ya. Sıkıntı şu, bu hata ekrana ben klavyeyi o anda kullanmasam bile çıkıyor. Başka klavye kullanmak falan fayda etmiyor yani.

17 Comments
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Bende olmuyor ama aykut gönderi paylaşmıştı düzelicek güncelleme ile demişti altta arkadaşımızda o gönderiyi paylaşmış zaten.
yns21fe
Expert Level 2
Galaxy S
Linkteki gönderide 5 kere "I" harfine basıp sonra boşluk tuşuna basmaktan bahsediyor. Bendeki sorun daha klavyeyi kullanmadan meydana geliyor telefon klavye falan da kitlenmiyor. Bu arada senin klavye sürümün kaç acaba? Bendeki 5.8.00.52 ve hiçbir güncelleme gözükmüyor.
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Sendeki ile aynı sürüm her cihazda aynı sorun olmuyor demekki.
yns21fe
Expert Level 2
Galaxy S
Bana Samsung Destek yolu göründü o zaman.
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Bencede yaz yada one ui 6.1 bekle istersen belki düzelir şurada mayısa az kaldı zaten
yns21fe
Expert Level 2
Galaxy S
Ne olur ne olmaz yazdım. Umarım sorunu bildirdiğin için teşekkürler deyip cevapsız bırakmazlar. 6.1 ile de çözülmezse sıkıntı olur artık.
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Konu ile bağlantısı yok ama bir sorum var sen telefonu ıslak mendille siliyormuydun ara sıra konu arka kapak ile ilgili bugün s21 fe kullanan bir kişide daha bu sorunu gördüm.
yns21fe
Expert Level 2
Galaxy S
Hayır ıslak mendille hiç silmedim. Daha doğrusu arka kapağı hiç silmedim bugüne kadar.