cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Arkadaşlar merhaba

(Topic created on: 05-30-2023 09:36 PM)
313 Views
HasanSamsungFanboy
Active Level 7
Options
Galaxy S

Aklıma bir soru takıldı s21 fe batarya sorunu yazilim güncellemesi ile mesela arttırabilirmi samsung önümüzdeki android 14 de falan veya hep mi bu şekilde devam eder yazılımın batarya etkisi varmıdır. 

8 Comments
doogaisLe
Active Level 7
Galaxy S
En iyi konumunda değilse elbette yazılım ile pil optimize edilebilir. Onun dışında yazılım adı üstünde fiziksel bir değişiklik yapamaz.
Galaxy S
Anladım teşekkürler yani bataryayı tüketen bir etken vardır mesela onu kaldırıp yazılımla yükselir dediniz sanırım
doogaisLe
Active Level 7
Galaxy S
Onun tarzı bir şey. Samsung One UI 6 ile uygulamaları optimize ederek daha fazla pil ömrü verebilir ki vermeli de.
Galaxy S
Anladım çok teşekkürler
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Yazılımın kalitesi şarj süresini etkisi olur Samsung'un iyi Optimize etmesi lazım
Galaxy S
Anladım teşekkürler
westworld
Active Level 5
Galaxy S
Bu cihazdaki işlemci güç tüketimi konusunda sıkıntılı. En büyük etken bu. Guncelleme ile ne kadar optimize edilse de istenen noktaya ulasamayacaktir. Ayni durum s22 de de var islemci cok güç tuketiyor. Ama s23 de cozduler olayi
Galaxy S
Malesef haklısınız işlemci çok tüketiyor sanırım zamanla batarya eskidikçe sanırım 3 saat ekran sürelerine düşer diye tedirginim