cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Arkadaşlar lütfen yardımcı olun

(Topic created on: 02-06-2025 05:35 PM)
280 Views
tahadmn
Active Level 5
Options
Galaxy S
Aşağıda ekran görüntüsünü paylaştım telefonuma bir anda markalardan doğrulama kodları geldi mesela koton adlı firmadan 6 tane doğrulama kodu aldım 6 tane file market englishhome boyner vb. Samsung accont ve google hesaplarımın şifrelerini değiştirdim 2 adımlı doğrulama hepsinde aktif zaten banka kartlarımı online alışverişe kapattım. Bu neden oluyor bilen birisi var mı yardım olursanız sevinirim.(bazıları önceden yüklediğim uygulamalar ama çoğuna daha önce numaramı vermedim ne mağaza ne de uygulama üzerinden)

image

12 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Sms bomber bu numaranızı bile birisi sizinle uğraşıyor tartıştığın birisi varsa o yapıyordur belki de yakın olduğun bir arkadaşın şakasına yapıyordur herhangi bir sorun yok hesaplarına bir şey olmaz sorun etme
Omertr123
Active Level 6
Galaxy S
Birisi sizin numaranıza spam mesaj gönderiyor.**bleep** bunlar korkmanıza gerek yok(yüksek ihtimal)Kavgalı olduğunuz birisi varsa o yaptırmıştır😂
Galaxy S
Bana da oluyor o kvkkyı ihlal eden bazı şahıslar var icabına devletin gerekiyor. Dava açılması lazım ya da kvkkya mail atılması lazım cidden tehlikeli bir durum
tahadmn
Active Level 5
Galaxy S
Evet gerçekten tehlikeli bir durum peki kim yapıyor?
Galaxy S
Bunu bende bilmiyorum bilgi aldığımda özelden yazacağıma emin olabilirsin
tahadmn
Active Level 5
Galaxy S
Çevremde öyle bi insan yok ya ne kavgalı olduğum ne de böyle gereksiz şeylerle uğraşıcak
0 Likes
ienes
Expert Level 3
Galaxy S
Can sıkıntısından yapan bile olabilir
tahadmn
Active Level 5
Galaxy S
Niye bunun öyle kısayolu vs var mı atıyorum bi numaramı girdim o numaraya rastgele 50 tane mesaj atıyo fln
0 Likes
ienes
Expert Level 3
Galaxy S
Nasıl yapıldığını bilmiyorum ama günümüzde bunun gibi şeyleri yapmak zor değil