cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Arkadaşlar S24U Canlı yayında kasama

(Topic created on: a month ago)
149 Views
Erenimo28
Active Level 3
Options
Galaxy S

Tiktok üzerinden s24u ile yayın açıyorum oyun 120fps pubg mobile yayın kalitesi 1080p 60fps 

Oyun oynar ken kasma yapmaya başlıyor bunu nasıl düzeltebilirim var mı çözümü 

Tt: N4KSUYT bir çözümü var mı

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Bordo
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Erenimo28,

Farklı uygulamalarda da buna benzer hatalar almıyorsanız, uygulama optimizasyonları ile ilgili bir durum olabileceği için konuyu, uygulama üreticisine danışabilirsiniz. Bu işlem için Play Store uygulamasına girerek, yukarıdaki arama çubuğundan, sorun yaşamış olduğunuz uygulamanın sayfasını bulup "Geliştirici İletişim Bilgileri" bölümünden, ilgili uygulama üreticisine ulaşabilirsiniz. Cihaz yazılımı ile ilgili bir durum olduğunu düşünüyorsanız, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.

MOD​

View solution in context

0 Likes
14 Comments
Rappa
Active Level 6
Galaxy S
Game booster ayarlarından alternatif performans yönetimini açtınız mı? (Daha çok ısınır)
0 Likes
Erenimo28
Active Level 3
Galaxy S
Haliyle açık
0 Likes
Rappa
Active Level 6
Galaxy S
Son çare olarak galaxy storedan oyun eklentilerini indirin ve oradan game booster plus üzerinden max fps modu açın
0 Likes
Rappa
Active Level 6
Galaxy S
Bundan ötesi artık geliştirici seçeneklerinde
0 Likes
Erenimo28
Active Level 3
Galaxy S
O şekilde zaten

Sıkıntı oyun ve yayın anında kasma olması
0 Likes
YUSUFCT
Active Level 6
Galaxy S
Game booster
Game hub
Game optimization service
Devre dışı bırak duzelir ama normal bu sekilde yapamassin
YouTube'dan bulabilirsin yapılışını
0 Likes
Erenimo28
Active Level 3
Galaxy S
Anladım şimdi videolara bakınca ne demek isteğinizi.
Gos komple disable yap diyorsun
YUSUFCT
Active Level 6
Galaxy S
Evet
0 Likes
Erenimo28
Active Level 3
Galaxy S
Şimdi şöyle bişi yaptım oyun eklentilerini kaldırdım performansı seçtim deniyim bi