Resolved! Solved

Original topic:

Arka planda uygulama kapanma

(Topic created on: 04-22-2025 11:28 PM)
258 Views
kereewm
Expert Level 4
Options
Galaxy S

S21 cihazımdabazen başka bir uygulamada uzun işlem yaparken arkada kapatmadığım uygulama otomatik olarak kapanıyor ve bir daha baştan açmak zorunda kalıyorum. Her zaman olmuyor ama başka bir uygulamada çok uzun süre takılırsam otomatik olarak kapatıyor diğerini. Bu bir sorun mu çözümü var mı? Yoksa cihazın performans yetersizliği ile alakalı bir sorun mu? 

image

Galaxy s21 5g 

TEŞEKKÜRLER😊

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
KTK12
Active Level 6
Galaxy S
Good guardians'ın memory guardian modülünde böyle bir ayar var deneyebilirsiniz.1745353912125.jpg

View solution in context

14 Comments
DozgerMirza
Active Level 6
Galaxy S
Belli bir süre sonra kapatıyor pil tüketimine etkisi fazla olduğu zaman otomatik kapatıyor s23 ultra kullanıyorum bendede öyle bir nevi iyi
0 Likes
kereewm
Expert Level 4
Galaxy S
Evet aslında iyi bir şey, ve sanırım her zaman açık kalması için bir ayar koymuşlar: (Son uygulamalar kısmında uygulama simgesine basınca açılan pencereden seçilebiliyor)1745353964958.png
DozgerMirza
Active Level 6
Galaxy S
Her sıkıntının bir çözümü vardır
Solution
KTK12
Active Level 6
Galaxy S
Good guardians'ın memory guardian modülünde böyle bir ayar var deneyebilirsiniz.1745353912125.jpg
kereewm
Expert Level 4
Galaxy S
Yüksek ihtimalle bu ayarla düzelir. Teşekkürler 🙏😊
KTK12
Active Level 6
Galaxy S
Rica ederim.
kereewm
Expert Level 4
Galaxy S
Hallettim1745354186345.png
Getback
Active Level 5
Galaxy S
Bende bu uygulama app store da çıkmıyor internetten arayıp bir tane bulup yükledim bölgenizde çalışmamaktadır diyor.
KTK12
Active Level 6
Galaxy S
apkmirror.com'dan good guardians'ı indirebilirsiniz. Ayrıca içindeki modülleri de ayrı ayrı indirip kurmanız gerekiyor.
0 Likes