Original topic:

Arama yapmak için "arama" butonuna basma zorunluluğu

(Topic created on: 09-10-2025 12:14 AM)
529 Views
hasank1567
Active Level 4
Options
Galaxy S

image

Uygulama arama kısmı üst kısımda olması gerekirken aşağıda olması çok saçma ayrıca parmak hareketi ile yukarıdan aşağı çekerek ara kısmının açılması gerekmeli. Hızlı şekilde uygulama arama penceresine hiçbir parmak hareketi ile erişememekteyim. Parmaşımla sürekli illa araya basıp uygulama ismini yazmak zorunlu olmuş durumda.
13 Comments
mfs_alpha
Expert Level 1
Galaxy S
Hocam o dediğiniz olay sadece Apple da var ama bir çok kullanıci bundan şikayetçi degil
hasank1567
Active Level 4
Galaxy S
Açıkçası ben bu durumdan şikayetçiyim. Yetkililerin gerekeni yapmasını diliyorum.
0 Likes
Galaxy S
Samsung tek el kullanımını daha rahat hale getirmek için aşağıya aldı
hasank1567
Active Level 4
Galaxy S
Almamalı bence tek elle kullanmak için telefonun bu kadar ağır olmaması gerekir
0 Likes
Galaxy S
Her sene daha da inceltip hafifleştiriyorlar, ağırlığından rahatsızsanız düz modelleri tercih edebilirsiniz.
Utku48
Active Level 7
Galaxy S
Bu dediğiniz ayar aslında mevcut. Ayarlar>Ana Ekran>Ana Ekrandan Arar. Bunu açarsanız yukarı kaydırdığınızda direkt arama ekranı gelir. Ama belki uygulamalar ekranı yerine sadece ana ekran duzenini kullanmanız gerekiyor olabilir. Ben öyle kullanıyorum. Bir deneyin.
hasank1567
Active Level 4
Galaxy S
Öyle bir ayar maalesef göremedim
0 Likes
Utku48
Active Level 7
Galaxy S
Şu iki seçenek sizde gözükmüyor mu? Bunlari resimdeki gibi ayarlarsanız olacaktır. One UI 7 sürümünde böyle en azından. Siz de One UI 7 kullanıyorsunuz. Daha eski sürümlerde GoodLock üzerinden yapılıyordu.1757457232774.jpg1757457232802.jpg
hasank1567
Active Level 4
Galaxy S
Görüldüğü gibi yok. 1757457441529.jpg1757457441556.jpg