Original topic:

Applock önerisi

(Topic created on: 11-27-2025 04:43 PM)
255 Views
Ard4l
Active Level 1
Options
Galaxy S

Bildiğim kadarıyla samsung telefonlarda uygulamalara şifre konulmuyor.Bu yüzden 3.parti bi uygulama kullanmak istiyorum önerisi olan var mı güvenilir güzel bi applock uygulaması için.

12 Comments
Getback
Active Level 6
Galaxy S
Güvenlik Klasörü kullanılabilirsiniz Samsung daki. Benim sosyal medya uygulamalarım ve bankacılık uygulamalarım oradadır.
Ard4l
Active Level 1
Galaxy S
Güvenli klasörde direkt olarak uygulamayı göremediğim için bazenleri bi saat klasör klasör dolaşıp uygulamaları arıyorum direkt olarak uygulama kilidi lazım bana
0 Likes
Getback
Active Level 6
Galaxy S
Ben direk ana ekrana klasör yapıp içine atıyorum güvenli klasör de Ana ekrana taşı diyip konforlu oluyor o yüzden dedim.
Getback
Active Level 6
Galaxy S
Ayrıca istediğiniz gibi de uygulamaları düzenleyebilir görebilirsiniz. Burdan ana ekrana da tanıyabilirsiniz. 1764251425453.jpg
Ard4l
Active Level 1
Galaxy S
Nasıl yani ana ekrana ekleyebiliyor muyuz uygulamaları
0 Likes
Getback
Active Level 6
Galaxy S
Evet güvenli klasördeki uygulama ya da klasörünün üzerine tıklarsanız bu şekilde açılan menüden ana ekrana ekleyebilirsiniz.1764251844010.jpg
Ard4l
Active Level 1
Galaxy S
Yardımınız için teşekkür ederim
0 Likes
Getback
Active Level 6
Galaxy S
Rica ederim. 3.parti uygulamalar bana güvensiz geldiği ve reklam genellikle çok olduğu için samsungun bu özelliğini kullanıyorum.
0 Likes
Musabds
Active Level 6
Galaxy S
Güvenli klasör tam olarak ne işe yarıyor ben de yaptımda uygulamalara şifre falanda koymuyor yani ne yaptığını anlamadın tam
0 Likes