Original topic:

Apple Samsung

(Topic created on: 09-10-2025 05:41 PM)
340 Views
Wukong31
Expert Level 3
Options
Galaxy S

Çıkardıkları Cihazların özelliği S23 Ultra da var ve Samsungdan çok çok geride Samsung müşterilerine her zaman daha akıcı ve ++ Özellikler veriyor 120 bin tl lik cihaz da QHD bile yok Samsung bunu S23 Ultra modeline getirdi bakın 3 sene önceki cihazdan bahsediyorum daha sırada S24 S25 Ultra serileri var Samsung tek sıkıntısı Batarya ve Kamera da değişiklikler yapması bence onlar da bunun farkında ve S26 Serisinde kamerayı S27 serisinde ise batarya sorununu halledecekler adamların yapay zekası bile Samsungu geçemiyor ben anlamıyorum bu insanlar neden bu kadar popüler duyuyor markaya anlamış değilim + Dxmark sadece düz kamera dan bakıp puan veriyor aslında Samsung Pro video özelliklerin de bir çok seçenek de sunuyor umarım S26 Serisinde bataryayı 5500 yaparlar. 

MercimekCorbasi
Active Level 10
Galaxy S
Kolay değil ama umarım GalaxyOS gibi bir şey yaparlar.
0 Likes
23ultraa
Active Level 6
Galaxy S
S23 ultra kullanıyorum kamerası iphone 11 den kötü neyden bahsediyorsun?
Wukong31
Expert Level 3
Galaxy S
Tm kankam sat o zaman git apple al ne diyim sana 😂
0 Likes
23ultraa
Active Level 6
Galaxy S
Sat demekle olmuyor, dünyanın parasını veriyoruz. Niye Vivo'da kullanılan Samsung üretimi sensörleri kendi cihazlarına koymuyor da S21 Ultra'dan S25 Ultra'ya kadar aynı sensörü kullanıyor, sorarım sana?
Wukong31
Expert Level 3
Galaxy S
Kardeşim bende S23 Ultra kullandım neresi kötü Apple gibi Turuncu renk basmıyor gerçek renkleri ortaya sunuyor bu yüzden Dxmark da puanları kötü Huawei gibi çekebiliyor mu apple çekemez Huawei kendi sensörünü kullanıyor Samsung kendi sensörünü kullanıyor Apple Sony sensörünü kullanıyor o iyi çekmiyor diyen sensörü kullanacak apple 18 serisinde sen hala gelmişsin Kamera güzel degil bence sen kameranı temizle birde çekmesini öğren öyle çek Fanboylugun bu kadarı da pes 😂😂😂😂😂
0 Likes
23ultraa
Active Level 6
Galaxy S
Gerçek renkler mi? Fotoğrafı çektikten sonra yarım saat yapay zeka renk basmaya çalışıyor. Şu an bütün cihazlar arasında en kötü rengi veren Samsung. Huawei'den bahsetmedim burada, **bleep** edersen Apple ve Samsung'dan bahsediyoruz, bana ne Huawei'den.
0 Likes
Wukong31
Expert Level 3
Galaxy S
Abicim o zaman sen neden samsung kullanıyorsun git Apple Huawei kullan dk da bir fotograf çek herkes senin benim gibi Fotograf çekmiyor bazıları yapay zeka için bazıları hoşuna gittiği için bir kısmı ise Android arayüzü olarak en iyisi oldugu için alıyor SD ile kasma donma sorunu yok adamlar size ne yapsa yaranamıyor Samsung piyasadan çekilse Apple muhtaç kalacaz
0 Likes
Wukong31
Expert Level 3
Galaxy S
Adamlar senelerdir 48 Mp çıkamıyor neden çıkamıyor kendi sensörüleri degil Samsung S26 serisinde Kamerada İyileştirilmeler olacak ve gündüzleri daha görünecek HP2 + sensör geliştirdiler
0 Likes
23ultraa
Active Level 6
Galaxy S
Kardeşim, Samsung'da 200MP kamera var da ne oluyor? 200MP kullanan kaç kişi var renk sorunu yüzünden? 200MP çektiğinde bir ton efekt basıyor, Samsung 12MP yapsın, adam gibi yapsın.
0 Likes
Wukong31
Expert Level 3
Galaxy S
200 Mp sen Işık altında çekmeyi denedin mi hiç ISOCELL işte burda devreye giriyor Işık altındaki çekilen 200Mp Muazzam bir görüntü verir zaten genel de Ana camera çekilir çünki Dyafram açıklıgından dolayı bu da S26 serisinde düzelecek
0 Likes