Original topic:

Apple Samsung

(Topic created on: 09-10-2025 05:41 PM)
309 Views
Wukong31
Expert Level 3
Options
Galaxy S

Çıkardıkları Cihazların özelliği S23 Ultra da var ve Samsungdan çok çok geride Samsung müşterilerine her zaman daha akıcı ve ++ Özellikler veriyor 120 bin tl lik cihaz da QHD bile yok Samsung bunu S23 Ultra modeline getirdi bakın 3 sene önceki cihazdan bahsediyorum daha sırada S24 S25 Ultra serileri var Samsung tek sıkıntısı Batarya ve Kamera da değişiklikler yapması bence onlar da bunun farkında ve S26 Serisinde kamerayı S27 serisinde ise batarya sorununu halledecekler adamların yapay zekası bile Samsungu geçemiyor ben anlamıyorum bu insanlar neden bu kadar popüler duyuyor markaya anlamış değilim + Dxmark sadece düz kamera dan bakıp puan veriyor aslında Samsung Pro video özelliklerin de bir çok seçenek de sunuyor umarım S26 Serisinde bataryayı 5500 yaparlar. 

MercimekCorbasi
Active Level 10
Galaxy S
Objektif olmak gerekirse yapay zeka dışında iPhone 17 serisi muazzam bir şey. Adamlar bu sefer yapmış yani. Samsung'un yazılım optimizasyonu konusunda kendini geliştirmesi gerek ama o da pekte mümkün değil Android ile devam edildiği sürece.
Wukong31
Expert Level 3
Galaxy S
Neresi iyi renkleri mi yoksa Muazzam olan ne şaka mı yapıyorsun ironi mi😂😂😂
MercimekCorbasi
Active Level 10
Galaxy S
Önceki modellere göre çok daha iyi ve gelişmiş geldi. Şu anda neredeyse sadece yapay zekada yetersizler yani. Samsung'un ciddi anlamda harekete geçmesi lazım yoksa Apple liderliği uzun süre kaptırmayacak yani. Zaten yazılımları optimizeydi, üstüne ekran 120 hz olunca artık pekte övülecek yanı kalmadı Samsung'un.
0 Likes
Wukong31
Expert Level 3
Galaxy S
O zaman Samsung da Apple gibi çoğu açıkları kapatacak kapattığı an hiçbir zaman sorun çıkmaz
MercimekCorbasi
Active Level 10
Galaxy S
O iş birazcık Google'a da bağlı. Android'i düzgün optimize etmeleri gerekiyor. Ama kendi işletim sistemlerine geçerlerse(çok düşük ihtimal) rekabet moduna geçmiş olurlar.
0 Likes
Wukong31
Expert Level 3
Galaxy S
Google pixel hangi İşletim sistemini kullanıyordu
MercimekCorbasi
Active Level 10
Galaxy S
Android tabii ki de.
Wukong31
Expert Level 3
Galaxy S
Tamam en fazla 2 3 seneye kadar Android bambaşka yerlere gelecek
MercimekCorbasi
Active Level 10
Galaxy S
Umarım dediğiniz gibi olur. Ama Android'e pek güvenemiyorum. Samsung, kendi işletim sistemini cidden mükemmel şekilde yaparsa Apple ile rekabet edebilecek konuma gelebilir.
0 Likes
Wukong31
Expert Level 3
Galaxy S
Eğer Samsung kendi işletim sistemini yaparsa Apple Geçer bu kadar net söyleyim sana yaptığı cihazlar çok iyi tek sorun İşletim ve yazılımsal sorunlar ilerde bunlar çözülür elbet